Amsterdam

Amsterdam – Herengracht 404-3A

Herengracht 404-3A

€ 1.950,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
77 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Herengracht 404-3A, 1017 BX Amsterdam ***PER 1 DECEMBER BESCHIKBAAR*** Volledig gerenoveerde, dubbele bovenwoning van ca. 77 m2 met twee slaapkamers gelegen aan de Herengracht, midden in het centrum van Amsterdam! Locatie/bereikbaarheid: In de directe nabijheid is een grote diversiteit aan leuke boetiekjes, restaurants, cafés en…

Herengracht 404-3A, 1017 BX Amsterdam

***PER 1 DECEMBER BESCHIKBAAR***

Volledig gerenoveerde, dubbele bovenwoning van ca. 77 m2 met twee slaapkamers gelegen aan de Herengracht, midden in het centrum van Amsterdam!

Locatie/bereikbaarheid:

In de directe nabijheid is een grote diversiteit aan leuke boetiekjes, restaurants, cafés en winkels voor de dagelijkse boodschappen te vinden. De Dam en het Magna Plaza, de “negen straatjes”, de Jordaan, de Westerkerk en het Centraal Station zijn op steenworp afstand gelegen. Daarnaast is er een goede verbinding met het openbaar vervoer, er zijn diverse tram- en busverbindingen in de directe omgeving aanwezig.

Indeling:

Entree op de derde verdieping. Zeer ruime woonkamer met open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Separaat toilet gelegen op de hal. Trap naar de vierde verdieping (de kap verdieping) op deze verdieping liggen de twee slaapkamers. Badkamer voorzien van een ligbad met douche en wastafel. In de kap (op de vijfde verdieping) ligt nog een ruime berging.

Bijzonderheden:

– Appartementsrecht van ca. 77m2
– Twee slaapkamers
– Totaal nieuw gerenoveerd
– Huur is exclusief gas, water, elektra, tv en internet
– Waarborg bedraagt twee maanden kale huur
– Per direct 1 december beschikbaar.

Reageren

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens