Amsterdam

Amsterdam – Herengracht 455F

Herengracht 455F

€ 830.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
80 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Herengracht 455F, 1017 BS Amsterdam Karakteristiek en ruim appartement (ca. 80m²) gelegen midden in het centrum van Amsterdam met prachtig uitzicht over de Herengracht. De woning beschikt over een sfeervolle living met een gezellige woonkeuken en een riante slaapkamer met badkamer en-suite. Het pand is…

Herengracht 455F, 1017 BS Amsterdam
Karakteristiek en ruim appartement (ca. 80m²) gelegen midden in het centrum van Amsterdam met prachtig uitzicht over de Herengracht. De woning beschikt over een sfeervolle living met een gezellige woonkeuken en een riante slaapkamer met badkamer en-suite. Het pand is gelegen in de “Gouden Bocht”, een van de meest prestigieuze plekjes van de grachtengordel. Kortom, heerlijk wonen in het historische centrum van Amsterdam!

Bereikbaarheid
De woning is gelegen in het Centrum van Amsterdam, tussen de Leidsegracht de Vijzelstraat. De locatie van het huis is zonder meer centraal te noemen. De PC-Hoofstraat, het Rijksmuseum, de beroemde Negen Straatjes, het Leidseplein, het Rembrandtplein, de Kalverstraat: alles ligt op loopafstand. De directe omgeving biedt een breed en divers aanbod aan culturele voorzieningen, waaronder meerdere bioscopen en Koninklijk Theater Carré, alsmede een ruim aanbod aan horeca, sportscholen en yogastudio’s. Op slechts enkele minuten lopen ligt het sfeervolle Amstelveld en treft u een uitgebreid aanbod van hoge kwaliteit winkels op de Utrechtsestraat en op loopafstand de Amstel, Carré en de Stopera.
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is excellent via de tramlijn 24 op de Vijzelstraat en tramlijn 4 op de Utrechtsestraat. Daarnaast treft u diverse tramlijnen op de Leidsestraat. Tevens ligt op zeer korte loopafstand de metrohalte van de Noord-Zuidlijn. Het is dan slechts vier minuten naar Amsterdam Centraal, zes minuten naar zakencentrum de Zuidas en circa twintig minuten naar Schiphol. Ook de uitvalswegen A10 en A2 zijn vanuit dit deel van Amsterdam vlot bereikbaar.

Indeling
Via het imposante gemeenschappelijke entree bereikt u met de lift de ingang van het appartement op de derde verdieping.

Derde verdieping:
Hal met toegang tot het separate toilet en washok met de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en een droger. Riante living met prachtig uitzicht over de Herengracht middels de grote raampartijen. De houten balken en hoge plafonds voorzien de ruimte van veel sfeer. Gezellige woonkeuken met een keukeneiland en uitgerust met een vaatwasser, koelkast, vriezer, spoelbak, 4-pits inductie kookplaat en een oven. Aan de achterzijde van het appartement is de goed bemeten slaapkamer gesitueerd met badkamer en-suite. Deze ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, dubbele wastafel met meubel en een ligbad.

Herengracht:
Naar de Heren Regeerders van de stad (De stad werd vroeger niet bestuurd, maar geregeerd). De gracht bestond reeds als een sloot, toen ze in 1612 werd verbreed tot de huidige gracht, als eerste van de drie hoofdgrachten. Het gedeelte voorbij de Leidsegracht behoort tot de uitleg van 1658. Tot die uitleg behoort ook de Nieuwe Herengracht.(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
- Appartementsrecht ca. 80m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Lift aanwezig
- Prachtig uitzicht over de Herengracht
- Rijksmonument
- Riante slaapkamer met badkamer en-suite
- Gelegen op eigen grond
- Gelegen in de “Gouden Bocht” van de Herengracht
- Oplevering in overleg
- Actieve VVE, professioneel beheerd
- Maandelijkse servicekosten bedragen €339,47
- MJOP aanwezig
- Parkeren via het vergunningsstelsel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger in-schakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kun-nen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens