Amsterdam

Amsterdam – Herengracht 69C

Herengracht 69C

€ 750.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
80 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Wonen op een toplocatie aan de Herengracht gelegen in de Grachtengordel-West op een rustig deel van één van de meest geliefde grachten van Amsterdam. De woning is gelegen op de begane grond en heeft één groot raam aan de voorzijde met prachtig uitzicht over de…

Wonen op een toplocatie aan de Herengracht gelegen in de Grachtengordel-West op een rustig deel van één van de meest geliefde grachten van Amsterdam. De woning is gelegen op de begane grond en heeft één groot raam aan de voorzijde met prachtig uitzicht over de gracht!

Indeling

Entree/tochtportaal met aan de voorzijde een lichte en ruime woon-eetkamer. De woonkamer heeft prachtig uitzicht over de gracht. De luxe keuken met eiland en bar is voorzien van alle gemakken: inductie kookplaat met afzuigkap, grote koelkast met vrieskast, twee combimagnetrons en inbouw vaatwasser. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel (inclusief meubel). Separaat toilet. De ruime slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen.

Omgeving
Dit appartement is gelegen in het centrum van Amsterdam op een goede locatie aan de Herengracht, tussen de Brouwersgracht en de Blauwburgwal. Op dit gedeelte van de gracht, zijn weinig kantoorpanden en relatief weinig doorgaand verkeer. Alle voorzieningen bevinden in de directe omgeving van het appartement. Denk hierbij aan de supermarkten, boetieks en speciaalzaken in de Haarlemmerstraat en op de Haarlemmerdijk. Aan horeca ook geen gebrek: een breed aanbod goede restaurants, koffiebarretjes en terrassen sieren de buurt. Voor sport en recreatie kunt u terecht in het nabijgelegen Westerpark. Diverse goed aangeschreven (basis)scholen alsmede kinderopvangvoorzieningen zijn gemakkelijk te bereiken. De bereikbaarheid is uitstekend: het Centraal Station met metro’s, trams, treinen, pontjes en bussen in alle richtingen is op vijf minuten afstand. De ringweg A10 is gemakkelijk te bereiken via de Haarlemmerweg.

Vereniging van eigenaren:
Actieve en gezonde VvE, bestaande uit 6 appartement en wordt professioneel beheerd door van Roemburg, de maandelijkse servicekosten bedragen € 120,- pm

Bijzonderheden
- Verbouwd 2016
- Schilderwerk en gietvloer 2023
- Funderingsherstel 1996
- Woonoppervlakte ca. 80 m2 (NEN2580 ingemeten)
- 1 slaapkamer
- Vloerverwarming
- Warm water via elektrische boiler
- Vergunning omzetting 2016: woning bestaande uit verblijfsruimte en onbenoemde ruimte op de begane grond.
- BAG: woonfunctie
- Rijksmonument
- VVE bestaande uit 6 leden
- MJOP aanwezig
- Servicekosten VVE € 120,- per maand
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger in-schakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kun-nen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
-

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens