Amsterdam

Amsterdam – Hobbemakade 30A.

Hobbemakade 30A.

€ 2.000.000 K.K. / € 6.000,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
135 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Hobbemakade 30A te Amsterdam “Now, boys, don’t get caught watching the paint dry” Een van de vele fameuze uitspraken van de acteur Dennis Hopper, naamgever van dit prachtige begane grond appartement in het prestigieuze “The Glass House”. Een hoogwaardig en luxe appartementencomplex bestaande uit tien…

Hobbemakade 30A te Amsterdam

“Now, boys, don’t get caught watching the paint dry”

Een van de vele fameuze uitspraken van de acteur Dennis Hopper, naamgever van dit prachtige begane grond appartement in het prestigieuze “The Glass House”. Een hoogwaardig en luxe appartementencomplex bestaande uit tien appartementen en een parkeerkelder.

Dit complex is ontworpen en uiteindelijk in 2012 gerealiseerd, met oog voor detail en kwaliteit. Het ontwerp voorziet in extra hoge plafonds en het gebruik van voornamelijk glas in de gevels aan de tuinzijde. De appartementen ademen licht, lucht en ruimte uit. De huidige eigenaren hebben intern het appartement afgebouwd met zeer veel smaak en oog voor detail en kenmerkt zich door stoere materialen als visgraat vloeren en met staal bekleedde binnen kozijnen. Veel details repeteren zich ook door het appartement heen. Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 135 m² en een tuin van 41 m².

De indeling van het appartement is als volgt;
De royale entree met lift geeft toegang tot het appartement. Ruime hal met separaat toilet en garderobe. U treedt binnen in het epicentrum van het appartement; de woonkeuken, die middels openslaande deuren toegang geeft tot de ruime tuin van 41 m². De luxe en goed geoutilleerde keuken is werkelijk van alle gemakken voorzien. Van professionele vaatwasser tot meerdere koelkasten die het verblijf in deze ruimte tot een feest maakt. Tevens bevindt zich hier een ruime trapkast.

De woonkamer bevindt zich aan de straatzijde en heeft daardoor een prachtig zicht over het water van de Boerenwetering. Deze ruimte heeft een plafondhoogte van ruim 3,90 meter en is voorzien van een gashaard. Vanuit deze ruimte heeft u een mooie doorkijk naar de keuken en tuin, maar ook naar het vrijstaande bad.
Middels interne trap bereikt u de overloop van de slaapverdieping. Aan de tuinzijde bevindt zich de master bedroom met daarnaast gelegen een tweede ruime slaapkamer met eigen kastgedeelte. De derde kamer op deze verdieping is thans in gebruik als walk-in closet en heeft een aparte doorgang naar het centrale trappenhuis. In de hal is er een kast met de aansluitingen voor de wasmachine en droger en tevens opstelplaats van de technische apparatuur.
De luxe badkamer is in het midden van de verdieping gesitueerd en is voorzien van een vrijstaand ligbad, separate douche, toilet alsmede dubbele wastafel. Het raam, dat het nodige licht verschaft in de badkamer, is elektrisch aan te passen van doorschijnend naar matglas voor de nodige privacy.
In de kelder van het gebouw is een parkeergarage. Deze is separaat te koop en daar kunnen twee auto’s achter elkaar worden geparkeerd. In de onderbouw nog een grote externe bergruimte welke bij het appartement hoort.
Het appartement maakt onderdeel uit van een actieve vereniging van eigenaars. Gelegen op EIGENGROND.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2012
- Woonoppervlakte: 135 m²
- Berging: 20 m²
- Ruime tuin van 41 m²
- Extra diepe parkeerplaats (2,35m/9m) t.b.v. 2 auto’s separaat te koop €250.000,- k.k.
- Gelegen EIGENGROND dus geen erfpacht.
- Actieve vereniging van eigenaars. Servicekosten €810,- p/mnd (incl. servicekosten P)
- Servicekosten zijn inclusief voorschot stookkosten en warm water.
- Het complex maakt gebruik van aardwarmte met eigen warmte en koude opslag, vloerverwarming en -koeling in het
appartement. Deze kosten zitten in de servicekosten.
- Huismeester aanwezig.
- Professionele beheerder: VvE beheer Amsterdam
- Toplocatie in Zuid
- Hoogwaardig afgewerkt
- Voorbereiding B&O geluid door appartement aangelegd
- Woonkamer met gashaard en verdiepingshoogte van 3.93 m!
- Extra entree op de eerste verdieping
- Twee goede slaapkamers en een kleedkamer (ook te gebruiken als derde slaapkamer)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens