Amsterdam

Amsterdam – Hoekenes 36

Hoekenes 36

€ 1.250.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
226 m2
|
AANTAL KAMERS:
11
Share

Hoekenes 36, 1068 MV Amsterdam Vrijstaande stadsvilla van ca. 226m² bestaande uit een hoofd- en bijgebouw gescheiden door een carport en omringd door een riante tuin gelegen aan vaarwater. Deze ruime stadsvilla met 11 kamers waarvan 5 slaapkamers kenmerkt zich door z’n privacy en kindvriendelijke…

Hoekenes 36, 1068 MV Amsterdam

Vrijstaande stadsvilla van ca. 226m² bestaande uit een hoofd- en bijgebouw gescheiden door een carport en omringd door een riante tuin gelegen aan vaarwater. Deze ruime stadsvilla met 11 kamers waarvan 5 slaapkamers kenmerkt zich door z’n privacy en kindvriendelijke buurt en biedt talloze mogelijkheden voor verdere bouwkundige ontwikkelingen en uitbreidingen. Deze unieke woning ligt op steenworp afstand van het winkelcentrum Osdorpplein en het recreatiegebied Sloterpark met de fraaie Sloterplas. Middels de uitstekende tramverbinding bent u binnen 20 minuten in het centrum van Amsterdam.

Begane grond hoofdwoning
Ruime entree, hal met separaat toilet en trap naar de eerste verdieping. Tevens biedt de hal toegang tot de keuken, woonkamer en de bijkeuken met een inpandige berging voor de c.v. installatie. De dichte keuken is voorzien van een fornuis, oven, afzuigkap en de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en droger. De ruime woonkamer is gelegen achter de keuken.

De L-vormige woonkamer beschikt over een openhaard en meerdere grote raampartijen met deuren naar de tuin. De royale tuin van ca. 413m² is zuidwest georienteerd en ligt aan het vaarwater dat enerzijds uitkomt op de Sloterplas en anderzijds op het Nieuwe Meer en de grachten van Amsterdam.

Eerste verdieping hoofdwoning
Ruime overloop met toegang tot vijf slaapkamers en twee badkamers. Aan de voor- en achterzijde zijn elk twee ruime slaapkamers gelegen. De twee badkamers liggen naast elkaar. De badkamer aan de voorzijde is voorzien van een inloopdouche, wastafel en een toilet. De badkamer aan de achterzijde is voorzien van een ligbad en een wastafel.

Carport
Tussen de hoofdwoning en het bijgebouw is een carport met plaats voor twee auto’s.

Het Bijgebouw
Het bijgebouw is geheel gelijkvloers en is gebouwd in dezelfde stijl als de hoofdwoning. Dit voormalige aparte praktijkgebouw beschikt momenteel over vier kamers, waarvan drie met openslaande deuren waarvan er één uitkomt op de tuin. Een ruime entree biedt toegang tot de grootste kamer en de hal waarvan uit er toegang is tot het toilet en de andere vertrekken. Drie van de ruimtes zijn voorzien van stromend water.

De tuin.
De woning is gelegen op een groot perceel van maar liefst 593m² waarvan ca 413m² tuin aan het vaarwater. De tuin is voor Amsterdamse begrippen gigantisch en maakt deze woning echt uniek doordat er de gehele dag van de zon genoten kan worden. De tuin is met een kade van ca. 30 meter gelegen aan de Hoekenes gracht waar een boot kan worden aangelegd. Aan de overkant van de gracht ligt Stadpark Osdorp waardoor er geen achterburen zijn, maar een prachtig vrij uitzicht.

Omgeving en bereikbaarheid
Op loopafstand van het uitgebreide winkelcentrum Osdorpplein met diverse winkels, supermarkten, restaurants en de gezellige Westmarket. Stadspark Osdorp en de stadsboerderij liggen om de
hoek. Voor ontspanning en rust kan je terecht bij recreatiegebied Sloterplas met het Sloterpark, natuurspeeltuin Natureluur, zwembad Sloterparkbad, fitnesscentrum, een jachthaven, wandelroutes en een aangelegd stadsstrand. In de directe omgeving zijn meerdere scholen, een gezondheidscentrum, een kinderopvang, theater ‘’De Meervaart’’ en een bibliotheek.

Om de hoek bevindt zich de tramhalte van lijn 1 en lijn 17 en deze brengt je in nog geen 20 minuten in hartje Amsterdam. Ook buslijn 63 en 69 naar Schiphol zijn nabij en met de auto bereikt u binnen enkele minuten alle belangrijke uitvalswegen, zoals de A4, A5, A9 en A10. Het is dus een perfecte ligging voor de veeleisende zakenreizigers; Schiphol is in ‘no-time’ te bereiken, evenals steden als Haarlem, Hoofddorp, Den Haag en Rotterdam. Parkeren doet u gewoon op eigen terrein en in de directe omgeving is voldoende parkeerruimte via een blauwe zone. Vanaf de Hoekenes gracht bereik je gemakkelijk de Sloterplas en, via het Nieuwe meer, de grachten in het centrum van Amsterdam.

SPECIFICATIES
- Woonoppervlakte hoofdwoning 167m2 (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
- Bijgebouw van ca. 59m2 (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
- Bouwjaar 1974
- Ruime hoofdwoning en bijgebouw met veel ontwikkelings- en uitbreidingsmogelijkheden
(bestemmingsplan via de gemeentewebsite in te zien of aan te vragen)
- 5 ruime slaapkamers in de hoofdwoning
- 2 badkamers in de hoofdwoning
- Perceelgrootte 593m2
- Riante zonnige tuin van 413m2 met veel mogelijkheden
- 30 meter kade met mogelijkheid tot ligplaats voor eigen boot
- Carport met ruimte voor twee auto’s op eigen terrein
- Erfpacht jaarlijkse canon bedraagt: € 5.530,21 betreft periode 1 januari 1992 t/m 30 juni 2023.
- De verkopers hebben de akte naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden gepasseerd.
- De eeuwigdurende canon is vastgesteld op € 2.671,63 (vanaf 30 juni 2023).
- De canon wordt ieder jaar geïndexeerd met de inflatie over het jaar ervoor.
- ‘’As is where is’’ clausule van toepassing
- ‘’Ouderdomsclausule’’ van toepassing
- Project notaris van den Eerenbeemt Notarissen B.V.
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens