Amsterdam

Amsterdam – Holbeinstraat 4BV

Holbeinstraat 4BV

€ 1.495.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
214 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Holbeinstraat 4-2, 1077 VD Amsterdam Op een schitterende plek in een zeer rustige straat in Amsterdam Oud-Zuid ligt dit heerlijke bovenhuis (ca. 214m²). Het prachtige appartement is zeer ruim en beschikt over zonnig balkon en terras gelegen op het westen. De woning is voorzien van…

Holbeinstraat 4-2, 1077 VD Amsterdam

Op een schitterende plek in een zeer rustige straat in Amsterdam Oud-Zuid ligt dit heerlijke bovenhuis (ca. 214m²). Het prachtige appartement is zeer ruim en beschikt over zonnig balkon en terras gelegen op het westen.

De woning is voorzien van drie slaapkamers en beschikt over bijzonder veel lichtinval. De Holbeinstraat is gelegen in dat gedeelte van Zuid dat wordt omsloten door de Stadionweg, Beethovenstraat, Stadionkade en de Minervalaan.

Locatie/bereikbaarheid:
Het is comfortabel wonen in Amsterdam-Zuid met alle voorzieningen binnen handbereik. Het huis is gelegen op loopafstand van diverse winkelstraten waaronder de Beethovenstraat, het Groot Gelderlandplein en de Cornelis Schuytstraat. Voor sport en recreatie kunt u terecht in één van de nabijgelegen parken (Beatrixpark, Amstelpark en het Vondelpark) alsmede diverse sportvelden of het skatepark op het Olympiaplein. Kortom: voor de kinderen is er bijzonder veel te doen na school. De straat kenmerkt zich als rustig met brede stoepen waardoor kinderen ook prima voor de deur kunnen spelen: de Stadionbuurt is een rustige buurt met veel families.

De bereikbaarheid is ook uitstekend: op loopafstand vindt u de Zuidas en station Zuid-WTC met diverse trein-, metro-, tram- en busverbindingen in alle richtingen. Er is ruimschoots openbaar vervoer. De auto parkeert u voor de deur, op dit moment zijn er twee parkeervergunningen te verkrijgen zonder wachttijd. De ringweg A10 bevindt zich op ca. 5 minuten afstand. De gezellige Pijp en het Museumplein met alle bekende musea bevinden zich op een aantal minuten fietsen.

Indeling
Hardstenen trap verleent toegang tot het appartement.

Tweede verdieping:
Eigen entree. Ruime hal voorzien van een inbouwkast verleent toegang tot alle vertrekken. In de hal bevindt zich tevens de trap naar de derde verdieping. De riante woonkamer met grote raampartijen is gelegen aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde, de gezellige woonkeuken met kookeiland, voorzien van een koelkast, vriezer, spoelbak, oven, magnetron en een inductiekookplaat. Aan opbergmogelijkheden geen gebrek in deze keuken! Via de dubbele openslaande deuren bereikt u het balkon gelegen op het westen. Tevens treft u op deze etage nog een slaapkamer die thans in gebruik is als werkkamer. Aangrenzend de badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Derde verdieping:
Op de derde verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en een riant terras. De overloop, voorzien is van inbouwkasten, geeft toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de badkamer, uitgerust met een douche en een wastafel met meubel. Aan de achterzijde treft u de twee ruime slaapkamers, een kitchenette en het terras. De slaapkamers zijn beide voorzien van inbouwkasten. Vanuit de hal heeft u toegang tot het ruime terras gelegen op het westen.

Vierde verdieping:
Middels een interne trap bereikt u de kapverdieping. Door vele ramen beschikt deze ruimte over veel lichtinval. Aan de rechterzijde diverse inbouwkasten, goed geschikt voor opslag. Hier zijn tevens de benodigde aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht van ca. 214m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Drie ruime slaapkamers, twee badkamers
- Groot balkon en heerlijk terras op het westen
- De woning is voorzien van dubbelglas
- Door de gehele woning ligt een mooie houten vloer
- Zeer kindvriendelijke buurt
- Eigendom belast met erfpacht. AB 2016. Huidige tijdvak afgekocht tot en met 30-09-2055.
- Overstap eeuwigdurende erfpacht vastgelegd bij notaris. Jaarcanon per 01-10-2055:
€ 5.012,77 exclusief inflatie.
- Actieve VvE, Professioneel beheerd
- Maandelijkse servicekosten: € 354,34 (exclusief voorschot stookkosten a € 393,52)
- Asbestclausule van toepassing
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Parkeren via vergunningstelsel
(2 parkeervergunningen beschikbaar) Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam
- Projectnotaris: Van den Eerenbeemt notarissen
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens