Amsterdam

Amsterdam – Hoofdweg 14

Hoofdweg 14

€ 1.695.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
246 m2
|
AANTAL KAMERS:
7
Share

Hoofdweg 14, 1058 BC Amsterdam Uniek, karaktervol herenhuis verdeeld over vier woonlagen met een totaal oppervlakte van ca. 246 m2 met een voor- en achtertuin, gelegen aan het leuke stuk van de Hoofdweg. Locatie/ bereikbaarheid: Dit prachtige herenhuis is gelegen op de grens van Oud-West…

Hoofdweg 14, 1058 BC Amsterdam

Uniek, karaktervol herenhuis verdeeld over vier woonlagen met een totaal oppervlakte van ca. 246 m2 met een voor- en achtertuin, gelegen aan het leuke stuk van de Hoofdweg.

Locatie/ bereikbaarheid:
Dit prachtige herenhuis is gelegen op de grens van Oud-West en Oud-Zuid, nabij het onder architectuur aangelegde Surinameplein. Het Surinameplein en het begin van de Hoofdweg zijn in de jaren ‘20 aangelegd als “Grand Entree” naar Amsterdam. Dit geeft een ruim uitzicht en een vrij gevoel. Het ligt net over het water van de Kostverlorenvaart, tussen het Vondelpark en het Rembrandtpark in, die beide op loopafstand liggen. Alle denkbare winkels vindt u in de buurt, bijvoorbeeld de Kinkerstraat, de Amstelveenseweg en de Overtoom. Tevens zijn goede scholen, supermarkten en fitnessclubs in de nabijheid. Ideale ligging ten opzichte van de ring A-10 en de A-4. Er is een wachttijd van drie maanden voor het verkrijgen van een parkeervergunning (West 1.3). Uitstekende bereikbaarheid ook met het openbaar vervoer. Kortom: de ideale plek voor het betere Amsterdam gevoel.

Indeling

Begane grond:
Voortuin met voldoende ruimte voor het stallen van de fietsen. Entree met een ruime, statige hal. Apart toilet en trap naar het souterrain. Doorzonwoonkamer met mooie, hoge plafonds (ca. 3.5 meter) en een luxe open keuken aan de achterzijde met openslaande deuren naar de beschutte tuin. De keuken is van alle gemakken voorzien. Op de vloer ligt een donker gelakte houten vloer. De open haard en de glas in lood ramen aan de achterzijde geven extra karakter en gezelligheid aan dit mooi gebouwde huis. De heerlijke achtertuin ligt op het oosten en heeft voldoende zon.

Eerste verdieping:
Vanuit de hal bereik je met de trap de eerste verdieping. De ruime slaapkamer aan de voorzijde heeft een enorme kastenwand. De ruime slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot een balkon. Ook is er nog een kleinere slaap-/werkkamer. Separaat toilet. De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche en een brede wastafel. Deze verdieping wordt nu gebruikt voor B&B.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping heeft een mooie, loft-achtige master bedroom met een hoog plafond en met een inloopkast. Tevens is er een ruime, luxe badkamer met een inloopdouche, een wastafel met console en een extra toilet. Toegang tot een fijn dakterras van ca. 11 m². Boven de inloopkast bevindt zich nog een handige vliering, met voldoende bergruimte.

Souterrain:
Het souterrain heeft een goede stahoogte (ca. 2.14 m onder de balken) en bestaat uit drie compartimenten. De lange brede gang met de meterkast en een wijnkelder; een kamer aan de voorzijde met de C.V.-ketel en bergruimte, en een ruime werkkamer met daglichttoetreding aan de achterzijde. Alles verkeert in een nette staat. De straatzijde is voorzien van dubbel glas. Er is deels vaste vloerbedekking aanwezig en deels houten vloeren.

Bijzonderheden:
– Woning van ca. 246 m2 met een totaal perceeloppervlakte van ca. 165 m2
– Voor- en achtertuin
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Woning biedt verschillende mogelijkheden
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageren

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens