Amsterdam

Amsterdam – Hoofdweg 168-1

Hoofdweg 168-1

€ 375.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
58 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Hoofdweg 168-1, 1056DC Amsterdam Op een leuke locatie in Amsterdam-West bieden wij dit lichte 2-kamer appartement (ca. 58m²) met ruim balkon aan. Het appartement is gelegen op eigen grond en verkeerd in nette staat. Locatie / bereikbaarheid: Het appartement is gelegen in Stadsdeel West (voorheen…

Hoofdweg 168-1, 1056DC Amsterdam

Op een leuke locatie in Amsterdam-West bieden wij dit lichte 2-kamer appartement (ca. 58m²) met ruim balkon aan. Het appartement is gelegen op eigen grond en verkeerd in nette staat.

Locatie / bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in Stadsdeel West (voorheen De Baarsjes) op steenworp afstand van het Rembrandtpark. Er zijn diverse populaire horecagelegenheden in de directe nabijheid gelegen (o.a. Café Zurich, Bar Frits, Bar Baarsch, De Neef van Fred en Oslo). Ook het Mercatorplein, Jan Evertsenstraat en de Postjesweg zijn op vijf minuten loopafstand. Het appartement is goed bereikbaar met de auto via de ringweg A-10 afslag S106 en S105 en met het openbaar vervoer. Voor informatie over een parkeervergunning kunt u de website van de gemeente Amsterdam raadplegen.

Indeling:
Gemeenschappelijk trappenhuis met een trap naar het appartement op de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. De ruime en lichte woonkamer met grote raampartijen is gelegen aan de straatzijde. De badkamer bevindt zich in het midden van het appartement en is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en een toilet.
De keuken en slaapkamer bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. De keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, oven en een gasfornuis. De slaapkamer heeft openslaande deuren naar het balkon gelegen op het Oosten. Het balkon heeft aan beide kanten een op maat gemaakte kast. In één kast is er een cv-ketel en een wasmachine aanwezig. De andere kast kan worden gebruikt als bergruimte.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 58m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Balkon van ca. 8m² gelegen op het Oosten
- Gelegen op eigen grond!
- Gemeentelijk monument
- Energielabel D
- Voorzien van dubbel glas
- Kleinschalige VvE, bestaande uit vier leden
- Servicekosten €98,- per maand
- Projectnotaris: Hartman LMH te Amsterdam
- Parkeren via vergunningsstelsel. Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens