Amsterdam

Amsterdam – Hoofdweg 273-1

Hoofdweg 273-1

€ 375.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
58 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Hoofdweg 273-1, 1056CX Amsterdam Op een leuke locatie in de Amsterdamse Baarsjes bieden wij dit lichte appartement (ca. 58m²) met twee slaapkamers aan. Het appartement verkeerd in nette staat en beschikt over een heerlijk zonnig balkon op het Westen! Indeling Gemeenschappelijk trappenhuis met trap naar…

Hoofdweg 273-1, 1056CX Amsterdam
Op een leuke locatie in de Amsterdamse Baarsjes bieden wij dit lichte appartement (ca. 58m²) met twee slaapkamers aan. Het appartement verkeerd in nette staat en beschikt over een heerlijk zonnig balkon op het Westen!

Indeling
Gemeenschappelijk trappenhuis met trap naar de eerste verdieping. Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde treft u de woonkamer met toegang tot de eerste slaapkamer. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft openslaande deuren naar het zonnige balkon op het zuidwesten. De keuken is tevens aan de achterzijde gelegen en beschikt over een 4-pits gasfornuis, oven, koelkast en vriezer en heeft ook toegang tot het balkon. De badkamer is centraal gelegen en beschikt over een douche, wastafel en toilet.

Omgeving en bereikbaarheid
Het appartement is gelegen in Stadsdeel West (voorheen De Baarsjes) op steenworp afstand van het Rembrandtpark. Er zijn diverse populaire horecagelegenheden in de directe nabijheid gelegen (o.a. Café Zurich, Bar Frits, Bar Baarsch, De Neef van Fred en Oslo). Ook het Mercatorplein, Jan Evertsenstraat en de Postjesweg zijn op vijf minuten loopafstand. Het appartement is goed bereikbaar met de auto via de ringweg A-10 afslag S106 en S105 en met het openbaar vervoer. Voor informatie over een parkeervergunning kunt u de website van de gemeente Amsterdam raadplegen.

BIJZONDERHEDEN:
- Woonoppervlak 58m² (NEN-meetrapport aanwezig);
- Erfpacht afgekocht tot 31 december 2053 (aanvraag overstap gedaan);
- Balkon (over de gehele breedte) gelegen op het Westen;
- Cv- installatie (Intergas);
- Gezonde en professionele Verenging van Eigenaren;
- Verklaring van niet eigen bewoning is van toepassing;
- Maandelijkse servicekosten bedragen circa € 95,70;
- Oplevering in overleg, kan snel;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger in-schakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kun-nen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens