Amsterdam

Amsterdam – Hunzestraat 131-2.

Hunzestraat 131-2.

€ 650.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
93 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Hunzestraat 131-2, 1079 VZ Amsterdam Goed ingedeelde en lichte woning in de Rivierenbuurt (ca. 93m²) met een ruim balkon over de gehele breedte. Het appartement is gelegen op een gewilde locatie met veel groen. Locatie/bereikbaarheid: De woning is gelegen in een brede, rustige en groenrijke…

Hunzestraat 131-2, 1079 VZ Amsterdam

Goed ingedeelde en lichte woning in de Rivierenbuurt (ca. 93m²) met een ruim balkon over de gehele breedte. Het appartement is gelegen op een gewilde locatie met veel groen.

Locatie/bereikbaarheid:

De woning is gelegen in een brede, rustige en groenrijke straat op een ideale locatie in de populaire Rivierenbuurt. In de nabijgelegen Rijnstraat en de iets verderop gelegen Maasstraat vindt u vele winkels en speciaalzaken. Aan horeca geen gebrek in de Rivierenbuurt: diverse restaurants, cafés en terrassen waaronder brasserie Vascobello, wijnbar De Nada en restaurant Cafe Remouillage sieren de buurt. Voor sport en ontspanning treft u het Martin Luther King Park, het De Mirandabad en rivier de Amstel op loopafstand. Op vijf minuten fietsen bent in de bruisende Pijp maar even snel staat u midden in het groen, met hardloop- en wielrenmogelijkheden te over.
De woning is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. De Ring A10 en de oprit naar de A2 zijn vlakbij, tevens is het slechts 10 minuten fietsen naar het centrum. Stations Rai en Amstel liggen op 5 minuten fietsen, en trams 4, 12 en de Noord-/Zuidlijn op loopafstand. Met de fiets bereikt u de andere stadsdelen binnen enkele minuten.

Indeling:

Tweede verdieping:
Ruime entree met hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de ruim opgezette woonkamer met sfeervolle erker gesitueerd. Via het aangrenzende vertrek kunt u met een interne trap naar de derde verdieping. Aan de achterzijde de eetkamer met open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat, vaatwasser, combi-oven en een koel-/vriescombinatie. In de keuken zit een separate afgesloten was-/bergkast met de benodigde aansluitingen voor wasmachine en droger. Er is thans een handige kast ingebouwd. Middels openslaande deuren bereikt u het aan de achterzijde gelegen balkon. Aangrenzend bevindt zich de eerste goed bemeten slaapkamer met handige inbouwkasten.

Derde verdieping:
Op de derde verdieping de tweede lichte slaapkamer met badkamer en-suite en inloopkast. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. Via de inloopkast bereikt u de berging.

Kortom: fantastisch wonen in een goed onderhouden woning op toplocatie!

Hunzestraat:
Riviertje dat in Drenthe ontspringt en zich op de grens van de provincie Groningen verbreedt tot het Zuidlaardermeer. (bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 92,90m² (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
- Eigendom belast met erfpacht, jaarlijkse canon €1037,16
- Tijdvak loopt van 1 februari 2009 t/m 31 januari 2059 AB2000; jaarlijkse indexering
- Gezonde VvE met 4 leden professioneel beheerd door DeLair
- VvE in bezit van MJOP
- Servicekosten €149,- per maand
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens