Amsterdam

Amsterdam – Jan den Haenstraat 40E

Jan den Haenstraat 40E

€ 1.125.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
131 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Jan den Haenstraat 40E, 1055 WH Amsterdam Charmant, goed ingedeeld, licht appartement (ca.131m²), met drie goed bemeten slaapkamers, een prettige zonovergoten woonkamer met open keuken en een heerlijke tuin, in het in 2018 prachtig gerenoveerde complex BLOOM. Ligging & Bereikbaarheid BLOOM ligt aan de Jan…

Jan den Haenstraat 40E, 1055 WH Amsterdam

Charmant, goed ingedeeld, licht appartement (ca.131m²), met drie goed bemeten slaapkamers, een prettige zonovergoten woonkamer met open keuken en een heerlijke tuin, in het in 2018 prachtig gerenoveerde complex BLOOM.

Ligging & Bereikbaarheid

BLOOM ligt aan de Jan den Haenstraat, de Rijpgracht en de Willem de Zwijgerlaan in de buurt Landlust in Bos & Lommer. Deze buurt heeft de afgelopen jaren een enorme boost gekregen. Het ene na het andere hippe tentje opent hier z'n deuren. De supermarkt, bakker en slager liggen om de hoek, net als leuke eet- en koffietentjes, ambachtelijke speciaalzaken en diverse winkels.
Voor groenvoorziening ligt zowel het Westerpark als het Erasmuspark op loopafstand. Meerdere sportgelegenheden bevinden zich binnen handbereik en binnen minder dan 10 minuten fietsen bevindt u zich in de sfeervolle Jordaan, de Foodhallen of op de Ten Katemarkt.

Met het openbaar vervoer is het appartement makkelijk te bereiken middels diverse bus en tramverbindingen en treinstation Sloterdijk bevindt zich om de hoek. Via de Jan van Galenstraat bent u in no-time op de snelweg.

Indeling

Eigen entree

De uitgestrekte hal geeft u toegang tot alle vertrekken van de begane grond. U treft aan uw rechterzijde als eerst een ruime inbouw garderobe, dan een separaat toilet met fontein met fraaie verlichting. De meterkast en ruime opbergruimte met was-/ en drogeropstelling zijn tevens ook te vinden via de hal en allen voorzien van extra hoge deuren waardoor een ruimtelijk effect ontstaat. Het eerste wat u valt bij binnenkomst in de woonkamer is de hoeveelheid zonlicht die de ruimte naar binnen laat. Dit is mede mogelijk gemaakt door de grote raampartijen en extra dakramen. De keuken is voorzien van op maat gemaakte kasten, een dubbele combi-oven van Siemens, een 4-pits inductie plaat met afzuiger, vaatwasser en een koel-/vries combinatie. De bank achter de eettafel is tevens op maat gemaakt en zorgt voor een ruime doorgang richting de woonkamer en de zonovergoten tuin (ca.50m²), die gelegen is op het Zuid-Oosten met een op maat gemaakt zonnescherm. De ruime werkkamer bevindt zich aan de achterzijde van het huis en het is mogelijk deze af te sluiten door en-suite schuifdeuren. Ook hier vindt u de nodige opbergruimte.

Eerste verdieping

De trap naar de eerste verdieping bevindt zich in de woonkamer en leidt u naar de drie goed bemeten slaapkamers, nog een separaat toilet met fontein en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine met stortdouche, een ruim ligbad, dubbele wastafel met meubelstuk en spiegel en een radiator. De eerste slaapkamer beschikt over een ruime inbouwkast, grote raampartijen en een frans balkon. In de twee andere slaapkamers kan tevens een Queen size bed geplaats worden. Tot slot beschikt deze verdieping ook over twee extra opbergkasten, die te vinden zijn via de centrale overloop.
Dit fijne appartement aan de Jan den Haenstraat maakt deel uit van het bijzondere in 2018 geheel gerenoveerde complex BLOOM. BLOOM is het eerste woningbouwproject van Amsterdam en is een stoer, bijna industrieel aandoend gebouw uit de jaren '30. In 2018 is het gehele complex zorgvuldig en intensief gerenoveerd én geïsoleerd. Energielabel A!

Eigenaren kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenstalling. De ingang van de fietsenstalling is gelegen op de hoek De Rijpgracht/ Jan den Haenstraat.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van 130,8m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Vloerverwarming door het gehele appartement
- Heerlijke tuin van 45,4m² op het Zuid-Oosten
- Berging separaat te koop voor € 15.000,- k.k. (oppervlakte 2.3 m x 0.95 m)
- Eigendom belast met erfpacht.
- Afgekocht t/m 2067
- Overstap eeuwigdurende erfpacht (AB 2016) vastgelegd bij notaris.
- Jaarcanon na 2067 bedraagt € 1.006,79 exclusief inflatie
- Drie goed bemeten slaapkamers en aparte werkkamer
- Energielabel A
- Complex in 2018 geheel gerenoveerd
- Servicekosten €115,38 per maand
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens