Amsterdam

Amsterdam – Jasonstraat 31HS

Jasonstraat 31HS

€ 525.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
60 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Jasonstraat 31-HS, 1076 KX Amsterdam Fijn appartement (ca. 60m²) op een toplocatie in Amsterdam Zuid! Dit charmante benedenhuis is praktisch ingedeeld, beschikt over twee slaapkamers en een tuin op het oosten. Het is comfortabel wonen in de populaire Stadionbuurt met alle voorzieningen binnen handbereik! Locatie…

Jasonstraat 31-HS, 1076 KX Amsterdam

Fijn appartement (ca. 60m²) op een toplocatie in Amsterdam Zuid! Dit charmante benedenhuis is praktisch ingedeeld, beschikt over twee slaapkamers en een tuin op het oosten. Het is comfortabel wonen in de populaire Stadionbuurt met alle voorzieningen binnen handbereik!

Locatie en bereikbaarheid:
Het prachtige appartement is gelegen in de populaire Stadionbuurt. De woning bevindt zich in het prachtige Amsterdam Zuid te midden van allerlei voorzieningen. De buurt kenmerkt zich door charmante jaren dertig woningen met authentieke details en veel groen. Door de ruimte en rust is de buurt bijzonder kindvriendelijk. Nabij treft u het Olympisch Stadion, de Zuidas en verschillende basis- en middelbare scholen (onder andere de British School of Amsterdam). Op een steenworp afstand bevinden zich tevens diverse horecagelegenheden en winkels waaronder een bakker, slagerij en supermarkt. Ook het nieuwe winkelcentrum op het Stadionplein alsmede de Beethovenstraat bevinden zich op loopafstand van de woning. Op zaterdag is er een gezellig marktje op het Stadionplein.

In de straat is ruimschoots parkeermogelijkheid, parkeren geschiedt middels het vergunningstelsel. Het is mogelijk twee vergunningen te verkrijgen, zonder wachttijd. Station-Zuid/WTC met vele openbaar vervoersmogelijkheden is gelegen op loopafstand maar de locatie is ook uitstekend te bereiken met de auto via de ring A10 afslag Zuid en afslag RAI (S108 en S109). Het centrum van Amsterdam bevindt zich op enkele minuten fietsafstand. Voor sport en recreatie kunt u terecht in het Amstelpark en het Beatrixpark.

Indeling:
Begane grond:
Entree. Tochtportaal. Hal met toegang tot alle vertrekken. Een meterkast die ook als berging fungeert. Hierachter een kast met de benodigde wasmachineaansluiting. Een separaat toilet met fontein. Aan de achterzijde een slaapkamer met inbouwkast. De badkamer is voorzien van een wastafel en een inloopdouche. Via de badkamer is de tweede slaapkamer te bereiken die tevens goed als werkkamer kan fungeren. Via een deur heeft u toegang tot de tuin op het oosten. De ruime woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien een schouw en twee inbouwkasten. De keuken staat in verbinding met de woonkamer en beschikt over een natuurstenen aanrechtblad en een fraaie authentieke servieskast. Middels openslaande deuren bereikt u de verzorgde achtertuin. In de tuin staat tevens een schuur.

Jasonstraat:
Figuur uit de Griekse mythologie, aanvoerder van de argonauten omstreeks 1350 voor Chr. Bron: Stadsatlas Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 60m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Wonen op een toplocatie in Amsterdam Zuid
- Gelegen op erfpacht. AB 2000. Tijdvak: 16-11-2004 t/m 15-11-2054. Jaarlijkse indexering. Jaarcanon: € 596,80
- Overstap eeuwigdurende erfpacht vastgelegd bij notaris. Jaarlijkse indexering. Jaarcanon per 16-11-2054: € 1.146,17 exclusief inflatie
- Energielabel D
- Kleine, actieve VVE
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 100,-
- VVE in bezit van MJOP
- Parkeren via vergunningstelsel. Twee vergunningen mogelijk. (Bron: Parkeren en verkeer Gemeente Amsterdam)
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens