Amsterdam

Amsterdam – Johannes Meewisstraat 50-3

Johannes Meewisstraat 50-3

€ 300.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
57 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Johannes Meewisstraat 50-3, 1063LC Amsterdam Op minder dan vijf minuten fietsen van het Westerpark ligt dit uiterst zonnige driekamerappartement (ca. 57m²). Het appartement is gelegen op de bovenste etage in de hoek en heeft dus maar twee buren! Er is zowel een balkon aan de…

Johannes Meewisstraat 50-3, 1063LC Amsterdam

Op minder dan vijf minuten fietsen van het Westerpark ligt dit uiterst zonnige driekamerappartement (ca. 57m²). Het appartement is gelegen op de bovenste etage in de hoek en heeft dus maar twee buren! Er is zowel een balkon aan de voor- als de achterzijde.

Locatie & bereikbaarheid:
Het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de Burgemeester de Vlugtlaan en het Bos & Lommerplein. Deze plekken zijn kenmerkend door de grote diversiteit aan winkels en restaurants, die deze buurt zo geliefd maken. Op slechts minder dan tien minuten lopen zijn er meerdere stadsparken te vinden waaronder; het Westerpark en Sloterplas. Er zijn ook diverse sportvereniging in de nabije omgeving van het appartement.

De bereikbaarheid is uitstekend: Station Sloterdijk, met metro’s, treinen en bussen in alle richtingen is op 5 minuten fietsen gelegen. Er is hier tevens een directe verbinding met luchthaven Schiphol. Vanaf station Sloterdijk geraakt u binnen 10 minuten op Amsterdam Centraal Station of Schiphol. Vanaf hier vertrekken bussen, treinen, trams én metro’s in alle richtingen. De uitvalswegen met de auto zijn ook zeer gemakkelijk. Vanaf het appartement bent u binnen 5 minuten op de ringweg A10.

Indeling:

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met trappenhuis. Externe berging te bereiken via naast gelegen voordeur.

Derde verdieping:
Entree. Hal met toegang tot bijna alle vertrekken en separaat toilet. De woonkamer is op de hoek gelegen en heeft daardoor veel daglicht toetreding. Deze kamer beschikt over twee inbouwkastenen en heeft direct toegang tot het balkon dat is gelegen op het zuiden. De aangrenzende keuken is voorzien van onder andere een 4-pits fornuis heeft directe toegang tot he balkon

Aan de achterzijde van de woning treft u twee goed bemeten slaap-/werkkamers. De badkamer is gelegen tussen beide slaapkamers en is enkel te bereiken via de slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, handdoeken radiator, wastafel met meubel en een wasmachine- en drogeraansluiting. Via de achterste slaapkamer en de badkamer bereikt u het balkon gelegen op het oosten met de ochtend- en begin middagzon.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht 56,90m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Twee balkons van ca. 6,30m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Beging op begane grond van ca. 5,10m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Twee slaapkamers
- Eigendom belast met erfpacht. Canon €52,12 tot 30-04-2029 AB1994
- Gezonde en actieve VVE, bestaande uit 24 leden
- VVE professioneel beheerd door VVEnl
- VVE in bezit van MJOP
- Servicekosten: €108,76 per maand
- CV ketel 2021
- Recent gestuct en geschilderd (2021)
- Voorzien van fraaie houten vloer (2021)
- Voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas
- Energielabel E
- Gratis parkeren!
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens