Amsterdam

Amsterdam – Johannes Meewisstraat 51-3

Johannes Meewisstraat 51-3

€ 300.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
59 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Johannes Meewisstraat 50-3, 1063CG Amsterdam Nabij het Westerpark bieden wij dit praktisch ingedeelde lichte driekamerappartement (59m²) aan, waarvan de erfpacht eeuwigdurend is afgekocht. De woning is gelegen op de vierde verdieping en beschikt over twee slaapkamers, een heerlijke woonkamer, twee balkons en een separate berging….

Johannes Meewisstraat 50-3, 1063CG Amsterdam

Nabij het Westerpark bieden wij dit praktisch ingedeelde lichte driekamerappartement (59m²) aan, waarvan de erfpacht eeuwigdurend is afgekocht. De woning is gelegen op de vierde verdieping en beschikt over twee slaapkamers, een heerlijke woonkamer, twee balkons en een separate berging.

Locatie & bereikbaarheid:

Het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van Plein 4045 en het Bos & Lommerplein. Deze plekken zijn kenmerkend door de grote diversiteit aan winkels en restaurants, die deze buurt zo geliefd maken. Op slechts minder dan tien minuten lopen zijn er meerdere stadsparken te vinden waaronder; het Westerpark en Sloterplas. Er zijn ook diverse sportvereniging in de nabije omgeving van het appartement.

De bereikbaarheid is uitstekend: Station Sloterdijk, met metro’s, treinen en bussen in alle richtingen is op 5 minuten fietsen gelegen. Er is hier tevens een directe verbinding met luchthaven Schiphol. Vanaf station Sloterdijk geraakt u binnen 10 minuten op Amsterdam Centraal Station of Schiphol. Vanaf hier vertrekken bussen, treinen, trams én metro’s in alle richtingen. De uitvalswegen met de auto zijn ook zeer gemakkelijk. Vanaf het appartement bent u binnen 5 minuten op de ringweg A10.

Indeling:

Vierde verdieping

Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van het appartement, de ruime woonkamer met toegang tot een balkon gelegen op het zuiden, voorzien van een ingebouwde kast. Tevens heeft u vanuit een van de twee slaapkamers toegang tot dit balkon. Aangrenzend aan dit vertrek, een tweede goed bemeten slaapkamer met ingebouwde kastruimte. De keuken bereikt u vanuit de hal en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, combi oven magnetron, spoelbak en een vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het tweede balkon, gelegen op het noorden. De badkamer grenst aan de keuken en is voorzien van een douche, toilet en wastafel met meubel. Daarnaast is de badkamer voorzien van de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en droger. Middels een openslaande deur heeft u vanuit de badkamer ook toegang tot het balkon.

Een berging is separaat gesitueerd op de begane grond.

Bijzonderheden:

- Appartementsrecht 59m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Berging op begane grond van ca. 9,2m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Twee slaapkamers
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
- Gezonde en actieve VVE, bestaande uit 16 leden
- VVE professioneel beheerd
- VVE in bezit van MJOP
- Servicekosten: € 138,20 per maand
- Energielabel G
- Gratis parkeren
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens