Amsterdam

Amsterdam – John Franklinstraat 55-4

John Franklinstraat 55-4

€ 275.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
32 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

John Franklinstraat 55-4, 1056 SZ Amsterdam Gelegen aan een rustige straat in Stadsdeel De Baarsjes bieden wij dit leuke 2-kamer appartement van circa 32m² aan. De woning is gelegen op de vierde en tevens bovenste verdieping en beschikt over een heerlijk dakterras op het zonnige…

John Franklinstraat 55-4, 1056 SZ Amsterdam

Gelegen aan een rustige straat in Stadsdeel De Baarsjes bieden wij dit leuke 2-kamer appartement van circa 32m² aan. De woning is gelegen op de vierde en tevens bovenste verdieping en beschikt over een heerlijk dakterras op het zonnige Westen.

Locatie/bereikbaarheid:
De locatie van het appartement is erg gunstig. Op loopafstand zijn het Mercatorplein, de Jan Evertsenstraat, het Erasmuspark en het Rembrandtpark gelegen. Ook leuke restaurants, gespecialiseerde buurtwinkels en enkele supermarkten voor de dagelijkse boodschappen bevinden zich om de hoek. In slechts 10 minuten fietsen bereikt u de Jordaan, het centrum of het Vondelpark. Met de auto is de ring A10 via de oprit S105 direct bereikbaar en ook met het openbaar vervoer is de woning uitstekend bereikbaar via tram en bus.

Indeling:
Begane grond

Gemeenschappelijke entree.

Vierde verdieping:
Entree. Bij binnenkomst betreedt u direct de lichte woonkamer. Grote raampartijen voorzien deze ruimte van bijzonder veel lichtinval. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de slaapkamer gelegen met wastafel en toegang tot het balkon, gelegen op het Oosten. Tevens is aan de voorzijde de keuken gesitueerd met inbouwkasten, de C.V. installatie en de benodigde aansluitingen voor onder meer een wasmachine. Centraal gelegen treft u de badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel, toilet en handdoekenradiator. Tot slot grenst de woonkamer aan het riante dakterras. Deze is gelegen op het Westen en biedt de nodige uren zon in de middag en avond.

John Franklinstraat:
Engelse marine-officier (1786-1847). Hij onderzocht de noordwestelijke doorvaart, maar de expeditie ging in het poolijs ten onder. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 32m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- Gelegen op erfpacht. Eeuwigdurend AB 2016. Tijdvak: 30-11-2021 t/m 31-10-2050. 5 jaarlijkse indexering. Canon: €170,31.
- Jaarcanon per 01-11-2050: €413,30 exclusief inflatie.
- Dakterras (ca. 15m²) gelegen op het Westen
- Energielabel G
- Ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Kleine en gezonde VVE bestaande uit 5 leden
- Servicekosten bedragen €150,- per maand
- MJOP aanwezig
- Parkeren middels vergunningsstelsel. Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens