Amsterdam

Amsterdam – Joos Banckersweg 7-3

Joos Banckersweg 7-3

€ 750.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
133 m2
|
AANTAL KAMERS:
7
Share

Joos Banckersweg 7-3, 1056 EN Amsterdam In het hart van de Amsterdamse Baarsjes bieden wij dit ruime bovenhuis (ca. 133m²) aan met veel potentie. De woning beschikt over maar liefst vijf slaapkamers en heeft de mogelijkheid tot het realiseren van een dakterras (o.v.b. van vergunning)….

Joos Banckersweg 7-3, 1056 EN Amsterdam

In het hart van de Amsterdamse Baarsjes bieden wij dit ruime bovenhuis (ca. 133m²) aan met veel potentie. De woning beschikt over maar liefst vijf slaapkamers en heeft de mogelijkheid tot het realiseren van een dakterras (o.v.b. van vergunning). Het appartement heeft mooi vrij uitzicht.

Door de eindeloze mogelijkheden kan iedereen zijn droomhuis hier creëren.

Bereikbaarheid:
Het appartement ligt om de hoek van de Admiraal de Ruijterweg. De ligging is dicht bij het centrum en op steenworp afstand van veel winkels, supermarkten, de Ten Katemarkt, De Hallen en sportvoorzieningen. Maar ook alle denkbare stadse faciliteiten liggen op loopafstand zoals winkels, kroegjes (Frits, Bar Spek, Bar Baarsch), veel leuke koffietentjes (Stach, White Label Coffee, Local Hero, Terrasmus) en hippe, leuke restaurantjes (Bar Kauffman, Frida, Zurich, Edel, Faam, Radijs of Cook). Dagelijkse boodschappen kunt u doen in de Jan van Galenstraat, Jan Evertsenstraat of De Clercqstraat. De locatie is prima bereikbaar: op de fiets bent u in ongeveer 5 minuten in het centrum, de haltes van het openbaar vervoer liggen letterlijk op steenworp afstand en met de auto bent u binnen vijf minuten op de ring A10.

Indeling
Derde verdieping:
Entreehal. Separaat toilet met fontein. De lichte woonkamer met een inbouwkast en kamer en-suite liggen aan de voorzijde van het gebouw en de ruime keuken bevindt zich aan de achterzijde. Middels openslaande deuren en een enkele deur heeft u toegang tot het balkon op het oosten. De goed bemeten slaapkamer ligt naast de keuken en heeft ook openslaande deuren naar het balkon. Via de hal heeft u toegang tot de badkamer die voorzien is van douche en wastafel.

Vierde verdieping:
Via een interne trap bereikt u de overloop. Een ruime slaapkamer met inbouwkast aan de achterzijde. Op de overloop een keukenblok en een kast met een wasmachineaansluiting. Een separaat toilet. Aan de voorzijde twee slaapkamers die beide beschikken over inbouwkasten.

Joos Banckers:
Vlootvoogd (1599-1647); had een aandeel in de verovering van de Zilvervloot onder Piet Hein en in de slag bij Duins onder Cornelis Tromp. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
- Appartementsrecht van ca. 133m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Gedeeltelijk erfpachtrecht (AB 2000) zonder een verplichting tot betaling van canon
- 5 slaapkamers
- Balkon op het oosten
- Actieve VvE, professioneel beheerd
- Maandelijkse servicekosten bedragen €169,10
- Mogelijkheid aanleggen van een dakterras; onder voorbehoud vergunning Gemeente Amsterdam
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Parkeren via het vergunningsstelsel. Bron: Parkeren en Verkeer Gemeente Amsterdam
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens