Amsterdam

Amsterdam – Kanaalstraat 193hs

Kanaalstraat 193hs

€ 2.950,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
120 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Kanaalstraat 193HS, 1054 XG te Amsterdam. In de geliefde Helmersbuurt, op steenworp afstand van het Vondelpark en praktisch aan de Kostverlorenvaart ligt dit sfeervolle begane grond appartement (ca. 110m²) met tuinhuis (ca. 10m²). Dit appartement bestond oorspronkelijk uit twee benedenhuizen die door de eigenaar zijn…

Kanaalstraat 193HS, 1054 XG te Amsterdam.
In de geliefde Helmersbuurt, op steenworp afstand van het Vondelpark en praktisch aan de Kostverlorenvaart ligt dit sfeervolle begane grond appartement (ca. 110m²) met tuinhuis (ca. 10m²). Dit appartement bestond oorspronkelijk uit twee benedenhuizen die door de eigenaar zijn samengevoegd tot een fraaie woning met drie slaapkamers en een riante zonnige tuin op het zuiden!

Ligging:
Op loopafstand bevinden zich het heerlijke Vondelpark, de Ten Katemarkt en de Overtoom met zijn supermarkten en delicatesse winkeltjes. Gezellige cafés op loopafstand en op de hoek de hippe ‘De Hallen’. Het appartement is goed te bereiken met de auto, via afslag S106 in 5 minuten op de ring A10. Op de Overtoom bevindt zich het openbaar vervoer.

Indeling:
Eigen entree. Ruime woonkamer met aan de voorzijde een gezellige sfeerhaard en een prachtig uitzicht over de Kostverlorenvaart. De ruime open keuken met kookeiland is voorzien van alle gemakken waaronder een 5-pits gasfornuis, oven, combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. De achterzijde van de woonkamer is ideaal in te delen als eetkamer en beschikt over praktische en mooi afgewerkte inbouwkasten. Aan de achterzijde is er middels openslaande deuren toegang tot de ruime tuin op het zuiden. Tevens aan de achterzijde bevinden zich de eerste twee slaapkamers. De eerste badkamer is vanaf de hal bereikbaar en beschikt over een inloop regendouche, wastafel en vloerverwarming. De masterbedroom is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een eigen open badkamer voorzien van ligbad, inloop regendouche en wastafel. De masterbedroom is tot slot nog voorzien van een walk-in closet. Separaat toilet bereikbaar vanaf de hal.

Vanuit de tuin is er toegang tot het tuinhuis van ca. 10m². Dit tuinhuis is voorzien van verwarming en een eigen toilet met fontein.

Kanaalstraat:
Met kanaal wordt hier het nabijgelegen Jacob van Lennepkanaal bedoeld. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Begane grond appartement van ca. 110m²
– Praktisch tuinhuis van ca. 10m²
– Drie slaapkamers
– Het appartement is voorzien van een fraaie houten vloer
– Ruime en vooral zonnige tuin op het zuiden
– Fraai zicht op de Kostverlorenvaart aan de voorzijde
– Volledig dubbel glas
– Waarborgsom twee maanden
– Niet geschikt voor woningdelers
– Minimale huurperiode 12 maanden
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageren

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens