Amsterdam

Amsterdam – Keizersgracht 481BG

Keizersgracht 481BG

€ 3.250.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
320 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Keizersgracht 481, 483 en 485 begane grond. Uniek loftachtig begane grond appartement die naar eigen wens of volgens de aanwezige plattegronden/omgevingsvergunning van Atelier Markx verbouwd kan worden. De gebruiksoppervlakte is nu ca. 320 m2 met een tuin van ca 240 m2, na verbouwing conform de…

Keizersgracht 481, 483 en 485 begane grond.

Uniek loftachtig begane grond appartement die naar eigen wens of volgens de aanwezige plattegronden/omgevingsvergunning van Atelier Markx verbouwd kan worden. De gebruiksoppervlakte is nu ca. 320 m2 met een tuin van ca 240 m2, na verbouwing conform de omgevingsvergunning zal dat zijn: ca 398 m2.

De grote open ruimte kenmerkt zich door de hoge plafonds en gigantische stadstuin. Het appartement biedt ongekende mogelijkheden waarbij de ruimtes flexibel zijn in te delen. Een dergelijke indeling en oppervlakte zult u niet snel vinden aan de Keizersgracht. Het appartement wordt "as is" verkocht zodat u kunt beslissen hoe de ruimtes wilt indelen of de plattegronden van Atelier Markx wilt gebruiken, zodat het precies aan uw eigen wensen zal voldoen.

Het appartement is nu in gebruik als parkeergarage waarbij de gemeente een omgevingsvergunning heeft afgegeven voor het veranderen van de begane grond naar een woning met tussenverdieping en een inpandige garage voor twee auto's.

Ligging:
Dit bijzondere object is gelegen op een toplocatie in de historische binnenstad van Amsterdam, op een van de mooiste plekken van de Keizersgracht, nabij de Spiegelstraat, Leidsestraat en het Rijksmuseum.

Het object bevindt zich op loopafstand van het Koninklijk Theater Carre, de Stopera op het Waterlooplein en de Amstel voor het nodige vertier en tal aan watersportmogelijkheden.

In de buurt zijn diverse mogelijkheden voor de dagelijkse boodschappen, met ook diverse speciaalzaken zoals een groenteman, visboer en traiteur om de hoek.

In de directe nabijheid bevinden zich voortreffelijke restaurants, gezellige lunchrooms en koffiesalons. Voor sport en ontspanning is het Vondelpark op loopafstand.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend.
Diverse tramlijnen rijden vanaf de Leidsestraat en de Noord/Zuidlijn halte Vijzelgracht is op loopafstand. Zo zijn het Centraal Station als ook de Zuidas binnen enkele minuten te bereiken.

VVE:
Verkochte maakt onderdeel uit van drie verenigingen : 481, 483 en 485 waarbij de service kosten in totaal € 895,81 zijn.
Notulen, HR en balansen op te vragen bij de makelaar.

Kadaster:
Drie appartementsrechten bestaande uit de begane grond aan de Keizersgracht 481 - 10178 A1, de begane grond aan de Keizersgracht 483 - 10179 A1 en de begane grond (tuinzijde) van de Keizersgracht 485 - 10180 A17.

Omgevingsvergunning:
De gemeente heeft een besluit genomen voor het veranderen van de begane grond van 481,483 en 485 van garage naar één woning met tussenverdieping en parkeergarage voor twee auto's aan de voorzijde. De bij de omgevingsvergunning gewaarmerkte bescheiden zijn opvraagbaar bij de makelaar.

Oppervlakte:
De gebruiksoppervlakte is nu ca. 320 m2 met een tuin van ca 240 m2, na verbouwing conform de omgevingsvergunning zal dat zijn: 398 m2 bestaande uit G.O. wonen 271 m2 op de begane grond, G.O. wonen 78 m2 op de tussenverdieping en 49 m2 overige inpandige ruimte voor de garage plaatsen.

Parkeren:
In de omgevingsvergunning zijn er twee parkeerplaatsen opgenomen aan de voorzijde van het appartement.

Bijzonderheden
- Gebruiksoppervlakte bestaande situatie ca. 320 m²
- Omgevingsvergunning aanwezig voor omzetting naar woonruimte met garage.
- Gelegen op eigen grond.
- Rijksmonument.
- Verkocht "as is where is"
- Ouderdomsclausule aanwezig.
- Casco oplevering.
- Servicekosten 481 : € 216,- per maand
- Servicekosten 483 : € 291,- per maand
- Servicekosten 485 : ca. € 200,- per maand
- VVE : 481,483 en 485.
- Kadaster: 10178 A1, 10179 A1 en 10180 A17
- Parkeren via het vergunningsstelsel of inpandig.
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens