Amsterdam

Amsterdam – Kinderdijkstraat 80-1

Kinderdijkstraat 80-1

€ 475.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
54 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Kinderdijkstraat 80-1, 1079 GN Amsterdam In de gezellige Rivierenbuurt bieden wij dit heerlijke appartement (ca. 54m²) aan! De woning is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een ruime living met gezellige woonkeuken, slaapkamer, badkamer en een riant balkon gelegen op het Westen. Het…

Kinderdijkstraat 80-1, 1079 GN Amsterdam

In de gezellige Rivierenbuurt bieden wij dit heerlijke appartement (ca. 54m²) aan! De woning is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een ruime living met gezellige woonkeuken, slaapkamer, badkamer en een riant balkon gelegen op het Westen. Het is heerlijk wonen aan de Kinderdijkstraat met alle gemakken die de omgeving te bieden heeft, op een steenworp afstand gelegen!

Bereikbaarheid
De woning is gelegen tussen de Zomerdijkstraat en de President Kennedylaan te midden van de
bruisende Rivierenbuurt. De directe omgeving is rijkelijk omgeven van diverse winkels en gezellige
cafés/restaurants (o.a. aan de Waalstraat, de Rijnstraat en de Maasstraat). De welbekende
Scheldestraat en gezellige Albert Cuypmarkt liggen in de nabije omgeving. Het Martin Luther Kingpark ligt nagenoeg tegenover de woning en het Amstelpark is tevens binnen enkele minuten te bereiken. De woning heeft ook een gunstige ligging ten opzichte van het openbaar vervoer (o.a. NS Station RAI). Met de fiets liggen het prachtige Beatrixpark en het levendige centrum van Amsterdam binnen handbereik. Met de auto is er een goede ontsluiting naar Ringweg A10 & A2 via de Europaboulevard.

Indeling
Gemeenschappelijk entree.

Eerste verdieping
Middels de entree betreedt u de ruime living van het appartement. Aan de voorzijde van de woning, de woonkamer met aangrenzend het gezellige eetkamer gedeelte met ingebouwde kasten. Grote raampartijen voorzien deze ruimte van bijzonder veel lichtinval. De woonkeuken is tevens in de living gesitueerd en beschikt over een keukeneiland met gezellig bargedeelte, koelkast, vriezer, oven, vaatwasser en spoelbak. Aan de achterzijde van het appartement, de slaapkamer met inloopkast. Middels openslaande deuren heeft u vanuit dit vertrek toegang tot het heerlijke balkon, gelegen op het westen. Aangrenzend aan de slaapkamer, de badkamer voorzien van dubbele wastafel met meubel, inloopdouche, ingebouwde kast en de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en een droger. Ook via dit vertrek heeft u toegang tot het balkon. Het toilet treft u separaat naast de ingang.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht 53,80m² (NEN2580 rapport)
- Heerlijk balkon gelegen op het zuid-westen
- Ruime living met gezellige woonkeuken
- Erfpachtcanon €769,17,- per jaar.
- Gunstige voorwaarden voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht zijn van toepassing
- Actieve VvE, professioneel beheerd
- Servicekosten €103 per maand
- Energielabel D
- Separate berging (ca. 7m²)
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens