Amsterdam

Amsterdam – Kinkerstraat 374-5

Kinkerstraat 374-5

€ 1.700,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
52 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Kinkerstraat 374-V, 1053GH Amsterdam Op een super locatie in het gezellige Amsterdam Oud-West bieden wij dit sfeervolle bovenhuis (52m²) met twee slaapkamers aan. Het appartement is volledig gemeubileerd, verkeerd in bijzonder goede staat en beschikt over een ruim balkon aan de woonkamer en een dakterras…

Kinkerstraat 374-V, 1053GH Amsterdam
Op een super locatie in het gezellige Amsterdam Oud-West bieden wij dit sfeervolle bovenhuis (52m²) met twee slaapkamers aan. Het appartement is volledig gemeubileerd, verkeerd in bijzonder goede staat en beschikt over een ruim balkon aan de woonkamer en een dakterras met en spectaculair uitzicht over de stad.

Locatie/bereikbaarheid:
Het karakteristieke pand is gelegen om de hoek van de bruisende Jan Pieter Heijestraat. Op loopafstand bevindt zich tevens de Kinkerstraat met een breed aanbod aan winkels, koffiebars en cafés. In de nabije omgeving zijn ook de Overtoom en de Ten Katemarkt gelegen waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Aan horeca in deze populaire buurt ook geen gebrek: mooie restaurants en de populaire Foodhallen behoren tot de vele pluspunten van de omgeving! Tevens kunt u voor sport, spel en recreatie terecht in het ruime en groene Vondelpark.

Indeling
Via de typisch Amsterdamse buitentrap komt u het pand binnen op de eerste verdieping. Gemeenschappelijk trappenhuis.

Vierde verdieping
Entree, ruimte voor garderobe en trap naar de woonverdieping.

Heerlijk lichte woonkamer aan de achterzijde met open keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Aan de achterzijde is er middels openslaande deuren toegang tot het extra diepe balkon op het westen waar ’s middags en ’s avonds heerlijk van de zon genoten kan worden. De eerste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en beschikt over een slaapbank. De grote slaapkamer is aan de voorzijde gelegen, is voorzien van veel kastruimte en heeft toegang tot de open badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. Vanuit de badkamer is er ook toegang tot een kast met wasmachine en droger. Vanuit de woonkamer is er middels een open trap toegang tot het spectaculaire dakterras met prachtig uitzicht over de stad.

Bijzonderheden
– Appartement met twee slaapkamers (ca. 52m2 NEN2580)
– Ruim en zonnig balkon direct aan de woonkamer
– Spectaculair dakterras
– Géén bovenburen!
– Volledig gemeubileerd
– Super locatie in het gezellige Oud-West
– Twee maanden waarborgsom
– Niet geschikt voor woningdelers
– Per direct beschikbaar
– Parkeren via het vergunningsstelsel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verhuurder. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aanhuurproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageren

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens