Amsterdam

Amsterdam – Koninginneweg 192-2

Koninginneweg 192-2

€ 1.580.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
161 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Koninginneweg 192-2, 1075 EJ Amsterdam Aan de chique Koninginneweg bieden wij dit appartement (ca. 161m²) met een fenomenaal uitzicht over de vijver aan de Sophialaan aan. De woning wordt in een te renoveren staat aangeboden en heeft eindeloos veel mogelijkheden! Deze dubbele bovenwoning is gelegen…

Koninginneweg 192-2, 1075 EJ Amsterdam

Aan de chique Koninginneweg bieden wij dit appartement (ca. 161m²) met een fenomenaal uitzicht over de vijver aan de Sophialaan aan. De woning wordt in een te renoveren staat aangeboden en heeft eindeloos veel mogelijkheden! Deze dubbele bovenwoning is gelegen op de tweede en derde verdieping, is verdeeld over twee etages en is geheel naar eigen smaak in te delen en af te werken. Tevens beschikt het appartement over twee balkons en een heerlijk dakterras met prachtig uitzicht over de stad. Kortom, heerlijk wonen aan de Koninginneweg met prachtig uitzicht over het Vondelpark

Bereikbaarheid

De woning is gelegen in Amsterdam Oud-Zuid aan de prachtige Koninginneweg. Deze boomrijke en ruime straat is recent geheel vernieuwd waarbij de inrichting en daarmee de verkeersveiligheid aanzienlijk verbeterd zijn. Exclusief winkelen kunt u aan de Cornelis Schuytstraat, de Van Baerlestraat en de P.C. Hooftstraat, allen te vinden op loopafstand en gelegen in het chique Museumkwartier. Aan de nabijgelegen Amstelveenseweg en Stadionweg bevinden zich tevens winkels voor de dagelijkse boodschappen evenals diverse speciaalzaken. Voorzieningen zoals scholen, opvang en sportfaciliteiten bevinden zich in de directe omgeving van de woning evenals culturele uitgaansgelegenheden. Het Vondepark is op enkele minuten lopen gelegen. De woning is goed bereikbaar per openbaar vervoer met diverse bus- en tramhaltes om de hoek gelegen. De ringweg A10 bevindt zich op ca. 5 minuten afstand. Parkeren geschiedt middels het vergunningensysteem.

Indeling
Gemeenschappelijk entree biedt toegang tot het appartement.

Tweede verdieping
Entree. Hal biedt toegang tot de ruime living met aan weerszijde grote raampartijen die de ruimte van bijzonder veel daglicht inval voorzien. Middels openslaande deuren heeft u vanuit dit vertrek toegang tot het balkon, aan de achterzijde gelegen. Deze verdieping leent zich perfect als woonetage met ruimte voor een open woonkeuken en een riant woonkamer gedeelte.

Derde verdieping
Middels de trap in de hal bereikt u de derde verdieping. Hier heeft u de mogelijkheid tot het realiseren van drie riante slaapkamers en twee ruime badkamers. Deze verdieping beschikt tevens over een heerlijk balkon, aan de voorzijde gelegen.

Middels de interne trap bereikt u het riante dakterras van ca. 19m². Hier geniet u tot in de late uurtjes van de zon met prachtig uitzicht over de stad.
U kunt er in dit stadium ook nog voor opteren de indeling om te draaien en de slaapverdieping op de tweede etage en de woonverdieping op de derde etage te creëren.

Bijzonderheden

- Appartementsrecht ca. 161 m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Uitzicht over Vondelpark-vijver en Sophialaan
- Energielabel C
- De woning is geheel naar eigen smaak in te richten en af te werken
- Indeling ook volledig naar eigen wens te bepalen
- Alle kozijnen reeds vernieuwd naar houten kozijnen met HR++ glas
- Eindeloos veel mogelijkheden
- Twee balkons
- Omgevingsvergunning verleend; dakterras van ca 19m² nog aan te leggen, indeling naar eigen smaak
- Eigen grond
- Offerte voor afbouw door gerenommeerde aannemer ter inzage beschikbaar
- VvE recent opgericht en beheerd door Delair Vastgoedbeheer
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens