Amsterdam

Amsterdam – Korte Amstelstraat 12B H

Korte Amstelstraat 12B H

€ 450.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
50 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Korte Amstelstraat 12B-H, 1018 XS Amsterdam Sfeervol en prachtig gerenoveerd driekamerappartement (ca. 50m²) op een rustige locatie in het hartje van Amsterdam, vlakbij de Amstel. Het appartement bevindt zich op de begane grond van een karakteristiek pand met een eigen entree en uitzicht op de…

Korte Amstelstraat 12B-H, 1018 XS Amsterdam

Sfeervol en prachtig gerenoveerd driekamerappartement (ca. 50m²) op een rustige locatie in het hartje van Amsterdam, vlakbij de Amstel. Het appartement bevindt zich op de begane grond van een karakteristiek pand met een eigen entree en uitzicht op de Nieuwe Achtergracht. Koninklijk Theater Carré is om de hoek gelegen.

Locatie/Bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in het bruisende centrum van Amsterdam, in een rustige straat tussen de Amstel (30 meter loopafstand) en de Nieuwe Achtergracht. De Magere Brug en Artis zijn enkele highlights die behoren tot de vele pluspunten van het wonen in deze buurt. De sfeervolle Utrechtsestraat, met een breed aanbod restaurants, cafés, terrassen alsmede diverse winkels en boetieks. Aan kunst en cultuur ook geen gebrek: muziektheater de Stopera en Koninklijk Theater Carré bevinden zich op loopafstand van de woning. Het stadhuis en het Waterlooplein zijn thans op een steenworp afstand van de woning gelegen. De bereikbaarheid is uitstekend: metrostation Weesperplein met verschillende tram- en metrolijnen (tramlijn 7 of 10) is dichtbij. Met de auto bereikt u de A10 via de S112 binnen enkele minuten. Parkeren geschiedt middels vergunningsstelsel.

Indeling:
Begane grond:
Eigen entree met hal met separaat toilet met fontein. De eerste slaapkamer is aan de voorzijde (grachtzijde) van het appartement gelegen. Aangrenzend de badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel en handdoekradiator. Ruime woonkamer met uitzicht op de tuin, welke te bereiken is middels openslaande deuren. De open keuken is voorzien van diverse AEG inbouw apparatuur waaronder een vaatwasser, inductieplaat, afzuigkap en een koel-/vriescombinatie. De woning beschikt over een handige berg-/wasruimte. De M.V.-box en benodigde aansluitingen voor de wasmachine en droger zijn hier gesitueerd. Aan de achterzijde van het appartement treft u de tweede goed bemeten slaapkamer met directe toegang tot de achtertuin. In dit vertrek is een handige kast ingebouwd waar de C.V.-ketel is geplaatst.

Korte Amstelstraat:
De rivier. De Korte Amstelstraat is ontstaan door gedeeltelijke demping van de Nieuwe Achtergracht omstreeks 1670. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Oppervlaktes van 49,60m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Praktische indeling
- Energielabel B
- Wonen op unieke locatie in het Centrum van Amsterdam
- VVE bestaat uit 2 leden
- MJOP wordt opgesteld
- Servicekosten bedragen €58,08 per maand
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
- Twee slaapkamers
- Tuin van ca. 9m
- Parkeren via vergunningsstelsel
- Projectnotaris Seinstra & van Rooij notarissen
- Voorbehoud gunning verkoper
- Oplevering per direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens