Amsterdam

Amsterdam – Korte Ouderkerkerdijk 1D 3

Korte Ouderkerkerdijk 1D 3

€ 2.000.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
193 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Korte Ouderkerkerdijk 1 D3, 1096 AC Amsterdam Aan de Amstel in het uit 21 verdiepingen bestaande gebouw HAUT, welke in 2023 is uitgeroepen tot beste gebouw. Bieden wij dit moderne appartement van ca. 193m² aan. De woning welke gelegen is op de vierde verdieping beschikt…

Korte Ouderkerkerdijk 1 D3, 1096 AC Amsterdam

Aan de Amstel in het uit 21 verdiepingen bestaande gebouw HAUT, welke in 2023 is uitgeroepen tot beste gebouw. Bieden wij dit moderne appartement van ca. 193m² aan. De woning welke gelegen is op de vierde verdieping beschikt over drie slaapkamers, een overdekt balkon, energielabel A++, een externe bergruimte en een parkeerplaats met laadpaal.

Bereikbaarheid:
HAUT is een woongebouw gelegen aan de Amstel in Amsterdam, tussen Amsterdam-Zuid, nabij het Amstelstation en de Rijnstraat, waar u dagelijkse boodschappen kunt doen, de Rivierenbuurt en de Watergraafsmeer. In de buurt van HAUT vindt u ook uitstekende restaurants en cafés, zoals L’Osteria, Rijssel, George Marina, The Lobby en thuis aan de Amstel.

De uitstekende bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer (bus-, tramhaltes en een metrostation) als uitvalswegen (A2 en A10) maakt deze locatie ideaal voor zowel de actieve stadsbewoner als de natuurgenieter. De aanwezigheid van groene parken en waterrijke gebieden biedt volop gelegenheid voor ontspanning en recreatie dicht bij huis.

Indeling

Vierde verdieping:
Via gezamenlijke entree en lift of trap bereikt u dit prachtige appartement.

De hal biedt toegang tot alle vertrekken, waaronder twee slaapkamers, een separaat toilet, de eerste badkamer en woonkamer. Deze woonkamer valt op door de unieke driehoekige vorm en biedt met zijn 21 meter lange raam en uitzicht op de Amstel een overvloed aan daglicht, veel ruimte voor zowel lounge-, eet- als werk/studeer-mogelijkheden. Het overdekte balkon, toegankelijk vanuit de woonkamer, keuken en slaapkamer, biedt een comfortabele en gezellige buitenruimte met een schitterend uitzicht over Amsterdam en de rivier de Amstel.

De lichte, moderne keuken, grenzend aan de woonkamer, is voorzien van greep loze kasten, een chroom keukenblad, en hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met afzuiging, quooker, wijnkoeler, inbouw koel-/vriescombinatie, vaatwasser en twee ovens (Siemens). De derde slaapkamer, toegankelijk via de woonkamer, vergroot de flexibiliteit van dit appartement. De eerste badkamer straalt een serene sfeer uit met lichte vloertegels, witte wanden, een dubbele wastafel, radiator en een inloopdouche. De tweede badkamer welke ensuite is in de grootste slaapkamer biedt extra luxe met een dubbel wastafelmeubel, twee douches en beige vloer- en wandtegels, wat zorgt voor een exclusieve uitstraling.

Kortom: wonen in een innovatief gebouw met een goede locatie, hoge plafonds, grote raampartijen en comfortabele leefruimtes, een heerlijke plek om thuis te komen.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht ca. 193m² (NEN280 rapport aanwezig);
- Overdekt balkon ca. 20m² (west) biedt een sfeervolle buitenruimte;
- Drie slaapkamers, waaronder een met luxe ensuite badkamer;
- Moderne keuken uitgerust met high-end inbouwapparatuur;
- Energielabel A++;
- Externe bergruimte ca. 5m²
- Erfpacht loopt tot 2067: €5291,- p/jr (indexering 25 jaar/ 2042)
- Inmiddels overgestapt naar eeuwigdurende erfpacht AB2016: Vastgeklikt voor 2067.
- Eeuwigdurende erfpacht is vastgeklikt op schaduwcanon €2130,0 (2024)
- Actieve VvE, professioneel beheerd. Maandelijkse servicekosten €717,-;
- Privé parkeerplaats met laadpaal;
- Overdekte fietsenstalling;
- Gelegen in het hoogste hybride houten gebouw van Nederland, HAUT;
- Een innovatief gebouw welke het hoogst haalbare duurzaamheidslabel heeft gekregen;
- Oplevering in overleg, kan snel;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens