Amsterdam

Amsterdam – Lange Leidsedwarsstraat 32b

Lange Leidsedwarsstraat 32b

€ 450.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
52 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Licht, goed onderhouden appartement van ca. 52m² met heerlijk balkon op het zuidwesten. De woning is gelegen in een nieuwbouwcomplex (1998) op de eerste verdieping midden in het centrum van Amsterdam. Bereikbaarheid: De woning ligt in een rustige straat, midden in het bruisende centrum. Om…

Licht, goed onderhouden appartement van ca. 52m² met heerlijk balkon op het zuidwesten. De woning is gelegen in een nieuwbouwcomplex (1998) op de eerste verdieping midden in het centrum van Amsterdam.

Bereikbaarheid:
De woning ligt in een rustige straat, midden in het bruisende centrum. Om de hoek ligt het Leidseplein, de Leidsegracht, de Prinsengracht en de 9 straatjes. Op loopafstand bevindt zich het Vondelpark. Binnen enkele fietsminuten bent u in De Pijp of Oud-West. Het openbaar vervoer is vanuit hier uitstekend, in de directe omgeving zijn verschillende tramhaltes o.a. op het Leidseplein (mede taxistandplaats), de Marnixstraat en Leidsestraat en binnen 10 minuten bent u op het Centraal Station.

Indeling:
Eerste verdieping:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken en een separaat toilet. Lichte woonkamer met twee grote raampartijen aan voor- en daarmee de straatzijde van het pand. Open keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, vriezer, oven en een 4- pits gasfornuis. Badkamer met douche, wastafel en de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en droger. Aan de achterzijde treft u de ruime slaapkamer met toegang naar het balkon, gelegen op het zuidwesten.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht ca. 52m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Bouwjaar 1998
- Gelegen op eigen grond
- Balkon op het zuidwesten
- Berging in de onderbouw
- Dubbel glas
- Actieve- en gezonde VVE
- VVE Bijdrage ca. €120,34 per maand
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens