Amsterdam

Amsterdam – Lijnbaansgracht 246D

Lijnbaansgracht 246D

€ 945.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
136 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Lijnbaansgracht 246 D, 1017 RK Amsterdam Dit ruime en zeer hoogwaardige gerenoveerde 4-kamerappartement van ca. 136m² is gelegen op de vierde en vijfde verdieping in een statig en goed onderhouden rijksmonument. Het gebouw is voorzien van een lift en is gelegen op een unieke locatie…

Lijnbaansgracht 246 D, 1017 RK Amsterdam

Dit ruime en zeer hoogwaardige gerenoveerde 4-kamerappartement van ca. 136m² is gelegen op de vierde en vijfde verdieping in een statig en goed onderhouden rijksmonument. Het gebouw is voorzien van een lift en is gelegen op een unieke locatie in het levendige centrum. Deze woning is voorzien van alle hedendaagse luxe en beschikt nog steeds over oude klassieke details waardoor de oorsprong van dit object niet vergeten kan worden.

Bereikbaarheid/ locatie:
De woning is zeer centraal gelegen om de hoek van het Vondelpark en de grachtengordel. Uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer: diverse tram- en bushaltes bevinden zich op loopafstand. Deze buurt staat bekend om zijn gezellige sfeer door onder andere de authentieke bouwstijlen, vele restaurants en gezellige cafés. De Stadsschouwburg, Concertgebouw, het De La Mar theater, het Museumplein en de Albert Cuyp markt bevinden zich op een paar minuten lopen.

Indeling
Begane grond
Entree, trappenhuis en lift naar de vierde verdieping.

Vierde verdieping:
Zeer ruime woonkamer met aan de voorzijde grote raampartijen met prachtig uitzicht over de Lijnbaansgracht en het Leidseplein. Luxe open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur en werk/slaapkamer aan de achterzijde. Verder is er op deze verdieping een separaat toilet en wasruimte. Via een open trap in de woonkamer is de vijfde verdieping te bereiken.

Vijfde verdieping:
Deze verdieping is voorzien van twee zeer ruime slaapkamers en een terras op het zuiden. Op deze verdieping bevindt zich ook de toegang tot de vliering een separaat toilet en de badkamer voorzien van een douche en dubbele wastafel.

Lijnbaansgracht:
De lijnbanen van de touwslagerijen, de Lijnbaanssteeg dateert reeds uit de vijftiende eeuw toen de Singel de buitenste gracht was. De touwslager had voor de uitoefening van zijn bedrijf een vrij groot terrein nodig. Dat was alleen te vinden aan de buitenkant van de stad. De Lijnbanen lagen aan de stadskant van de gracht, dus binnen de schans. De Lijnbaansgracht heeft rond de gehele stad gelopen. Ze is thans op een aantal plaatsen gedempt en heeft daar andere namen gekregen, zoals Leidseplein, Kleine-Gartmanplantsoen, Frederiksplein, Maarten Jansz. Kosterstraat, Valckenierstraat en Plantage Muidergracht.

(Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden
– Appartement van 136m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Gelegen op eigen grond
– Loftwoning in een oud pakhuis
– Lift
– Volledig, luxueus gerenoveerd met behoud van originele elementen
– Veel daglichttoetreding
– Toplocatie in Amsterdam centrum
– Drie slaapkamers
– Hoogwaardige afwerking
– Zeer zonnig terras
– Kleine VvE, Lijnbaansgracht (MAD beheer)
– Maandelijkse servicekosten bedragen € 280,-
– 1 woning bestaande uit twee appartementsrechten
– BAG en WOZ staat te boek als 1 woning
– Parkeren via vergunningsstelsel, Q-Park op loopafstand
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens