Amsterdam

Amsterdam – Maarten Harpertszoon Trompstraat 16H

Maarten Harpertszoon Trompstraat 16H

€ 780.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
85 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Maarten Harpertszoon Trompstraat 16 H, 1056 JA Amsterdam. Riante benedenwoning (momenteel ca. 85m²) met ruime tuin, gelegen in de gezellige Baarsjes. Voor de woning is reeds een omgevingsvergunning verleend voor het verhogen van de balklaag van de begane grond waardoor een volwaardig souterrain kan worden…

Maarten Harpertszoon Trompstraat 16 H, 1056 JA Amsterdam.

Riante benedenwoning (momenteel ca. 85m²) met ruime tuin, gelegen in de gezellige Baarsjes. Voor de woning is reeds een omgevingsvergunning verleend voor het verhogen van de balklaag van de begane grond waardoor een volwaardig souterrain kan worden gerealiseerd en het oppervlakte kan worden vergroot naar ca. 165m². De woning wordt casco opgeleverd en biedt u daarom eindeloos veel mogelijkheden om hier uw droomhuis van te realiseren.

Bereikbaarheid
Gelegen in een mooi pand aan de rustige en brede Maarten Harpertszoon Trompstraat, een van de mooiste straatjes in de Baarsjes in stadsdeel West, dichtbij de Clerqstraat. Een zeer gezellige buurt die zich kenmerkt door leuke horeca, zoals Cafe Thuys, Kauffman, Volare, Restaurant FAAM en Bar Spek. Dichtbij de Hallen met een bioscoop, bibliotheek en Foodmarkt, op vijf minuten fietsen van de Jordaan en op loopafstand van allerlei winkeltjes en diverse supermarkten (AH, Aldi en Stach om de hoek). Het Rembrandtpark en Erasmuspark, diverse sportscholen in de buurt. Centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer. Parkeren geschiedt middels het vergunningsstelsel.

Indeling

Begane grond
Eigen entree. De hal biedt toegang tot de woning, voorzien van grote raampartijen aan de voor- en achterzijde die voor bijzonder veel lichtinval zorgen. Middels openslaande deuren heeft u vanuit twee punten in het appartement toegang tot de riante achtertuin. Het appartement biedt de mogelijkheid tot het realiseren van meerdere slaapkamers, een prachtige (woon)keuken en een sfeervolle woon-/eetkamer.

Kortom, u kunt met dit appartement nog alle kanten op, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Bijzonderheden
- Appartementsrecht 84,50 m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Vergunning voor het verhogen van vloerbalken reeds verleend
- Gemakkelijk te vergroten naar een oppervlakte van ca. 165m²
- Huis met eindeloze mogelijkheden
- Gelegen op eigen grond
- Kleinschalige gezonde VvE
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens