Amsterdam

Amsterdam – Marathonweg 10-2

Marathonweg 10-2

€ 400.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
43 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Marathonweg 10-2, 1076 TE AMSTERDAM Zeer sfeervol en goed ingedeeld appartement van ca. 43m² in het populaire Amsterdam Zuid. De charmante woning beschikt over een zonnig balkon en een ruime berging gelegen op de zolderverdieping. Kortom: een heel fijn huis op een toplocatie! Bereikbaarheid: Het…

Marathonweg 10-2, 1076 TE AMSTERDAM

Zeer sfeervol en goed ingedeeld appartement van ca. 43m² in het populaire Amsterdam Zuid. De charmante woning beschikt over een zonnig balkon en een ruime berging gelegen op de zolderverdieping.

Kortom: een heel fijn huis op een toplocatie!

Bereikbaarheid:
Het appartement ligt in het hart van het geliefde Amsterdam Zuid. Het Olympisch stadion, Stadionplein, Olympiaplein, Vondelpark en de Amstelveenseweg zijn allen om de hoek gelegen. De Pijp, Jordaan, Centrum en het Amsterdamse bos liggen op fietsafstand. Er zijn veel sportgelegenheden rondom het Olympisch stadion, winkels en gezellige restaurants, waaronder de Marathonweg en Kiebèrt. De bereikbaarheid met de auto is uniek met de Ring A10 om de hoek en parkeren kan op straat voor de deur.

Indeling:
Via een goed onderhouden en ruim trappenhuis komt u bij het appartement op de tweede verdieping. Entreehal die toegang geeft tot alle vertrekken. Aan de achterzijde de gezellige open woonkeuken en suite met diverse inbouwapparatuur zoals; koelkast, vriezer, 4-pits gasfornuis, combi magnetron/oven en een vaatwasser. Via de keuken heeft u toegang tot het zonnige balkon, dat is gelegen op het zuidoosten. Aan de voorzijde bevindt zich de lichte woonkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel, toilet en een wasmachineaansluiting. Aan de achterzijde treft u de slaapkamer met kast waar de C.V.-installatie is gesitueerd. Tevens kunt u via de slaapkamer middels een deur naar het balkon.

Op de zolderverdieping bevindt zich een ruime berging.

Marathonweg:
Oorspronkelijk een dorp op de oostkust van Attika (Griekenland), waar in 490 v. Chr. de Perzen werden verslagen. Diomedon bracht dit bericht in snelle loop naar Athena (42km). Naar deze gebeurtenis is de Marathonloop genoemd. (Bron: Stadatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 43m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Professionele en actieve VvE
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 82,23
- Erfpacht is afgekocht tot 31-12-2056
- Balkon gelegen op het zuidoosten
- Gemeentelijk monument
- Lattenberging op de zolderverdieping van ca. 4m²
- Energielabel C
- Oplevering in overleg
- Parkeren via vergunningsstelsel, 2 vergunningen mogelijk (bron: Gemeente Amsterdam)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens