Amsterdam

Amsterdam – Marco Polostraat 86H

Marco Polostraat 86H

€ 600.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
86 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Marco Polostraat 86H, 1057WT Amsterdam Mooi en licht jaren 30 kluswoning op de begane grond met een zonnige tuin van ca. 30m²! De woning is gelegen in een rustige straat in Amsterdam West met volledig afgekochte erfpacht. De woning is voorzien van een nieuwe uitbouw…

Marco Polostraat 86H, 1057WT Amsterdam

Mooi en licht jaren 30 kluswoning op de begane grond met een zonnige tuin van ca. 30m²! De woning is gelegen in een rustige straat in Amsterdam West met volledig afgekochte erfpacht.

De woning is voorzien van een nieuwe uitbouw en een nieuw tuinhuis. Verder is de afbouw van de woning aan de koper.

Ligging:
Het appartement is gelegen aan de Marco Polostraat in Amsterdam West: een rustige straat, maar dichtbij het bruisende hart van De Baarsjes, met straten als de Postjesweg, de Jan Evertsenstraat, de Kinkerstraat en de Jan Pieter Heijestraat, waar een uitgebreid winkelaanbod te vinden is. In de buurt zijn veel leuke eet- en drink gelegenheden, zoals Biertuin West, Edel by Dennis, Sterren Restaurant Daalder, Bar Baarsch en vele meer.
Het Rembrandtpark en het Erasmuspark zijn op wandelafstand gelegen. Door de centrale ligging zijn De Hallen, het Westerpark, het Vondelpark en het oude stadscentrum allemaal op korte fietsafstand gelegen.

Bereikbaarheid:
Vanaf de locatie van het appartement is de Ring A10 zowel via de S105 als via de S106 snel bereikbaar. Parkeren kan voor de deur op de openbare weg, er is altijd plek. Ook hebben diverse tram- en buslijnen een halte in de buurt, zoals tramlijnen 7 en 17 vanaf de Postjesweg en buslijnen 15 en 18 vanaf de Hoofdweg.

Marco Polostraat, is vernoemd naar Marco Polo een Venetiaans wereldreiziger (1254-1323). Vertoefde een kwart eeuw onder de Chinezen; bekend door zijn reisverhalen. (bron stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1929
- Nieuwe uitbouw gerealiseerd in 2022
- Woning naar eigen wens zelf af te bouwen
- Woonoppervlakte ca 86m² (71m² appartement en 15m² tuinhuis) NEN2580 meetrapport aanwezig
- Zonnige tuin van ca 30m²
- Erfpacht: Zowel huidig als het eeuwigdurende tijdvak zijn afgekocht

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens