Amsterdam

Amsterdam – Michelangelostraat 35-2

Michelangelostraat 35-2

€ 1.900.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
251 m2
|
AANTAL KAMERS:
8
Share

Michelangelostraat 35-2, 1077 BR Amsterdam Op een heerlijke plek in Amsterdam Zuid bieden wij aan dit zonnige drie-laags bovenhuis, met een breedtemaat van 8 meter (ca. 251m²) gebouwd in 1928, met eigen entree en riant dakterras. De woning bevindt zich op een toplocatie: op loopafstand…

Michelangelostraat 35-2, 1077 BR Amsterdam
Op een heerlijke plek in Amsterdam Zuid bieden wij aan dit zonnige drie-laags bovenhuis, met een breedtemaat van 8 meter (ca. 251m²) gebouwd in 1928, met eigen entree en riant dakterras. De woning bevindt zich op een toplocatie: op loopafstand van de Zuidas, de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat. Het appartement beschikt over zes slaapkamers, drie balkons en een ruime kapverdieping met een tweede keuken en badkamer.

Locatie/Bereikbaarheid:
Het appartement is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, op de Stadionweg en de Beethovenstraat bevinden zich diverse tram- en bushaltes en vanaf station WTC/Zuid vertrekken metro’s en treinen in alle richtingen. Diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk te bereiken. Door de plannen aan de Zuidas zal deze omgeving zich de komende jaren nog verder positief ontwikkelen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur, parkeren geschiedt middels vergunningsstelsel. Thans krijgt u zonder wachttijd twee parkeervergunningen. Deze buurt heeft veel scholen voor alle leeftijden op loopafstand. De chique winkelstraten (P.C. Hooftstraat, Cornelis Schuytstraat, Beethovenstraat, Van Baerlestraat), diverse musea (Van Gogh, Stedelijk en Rijksmuseum), maar ook het Concertgebouw bevinden zich op loop/fietsafstand van het appartement. Aan horeca ook geen gebrek in Amsterdam Zuid: diverse restaurants, cafés en terrassen bevinden zich op een steenworp afstand van de woning. Voor sport en recreatie kunt u terecht in het nabij gelegen Beatrixpark, maar ook het geliefde Vondelpark is dichtbij. De andere stadsdelen bereikt u binnen enkele fietsminuten.

Indeling:

Eigen entree op de begane grond met trappenhuis naar de tweede verdieping.
Tweede verdieping:
Ruime overloop. Toilet met fontein. Keuken met toegang tot balkon, gelegen aan de achterzijde van de woning, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aangrenzend de riante woonkamer-en-suite met aan de achterzijde openslaande deuren naar het balkon. Vanaf het balkon kijkt u uit op de groene binnentuinen. In de woonkamer ligt een eikenhouten visgraat vloer. De woonkamer is heerlijk licht door de vele raampartijen. Aan de voorzijde is tevens de eerste (slaap)kamer gelegen.
Derde verdieping:
Met de originele trap bereikt u de overloop op de derde verdieping. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime slaapkamer met toegang tot balkon en met een inbouwkast met mogelijkheid voor een badkamer. De master bedroom is tevens aan de achterzijde gelegen en heeft openslaande deuren naar het balkon. De badkamer is centraal gelegen en is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en separaat toilet inclusief fontein. Het toilet is tevens toegankelijk vanaf de overloop. Aan de voorzijde bevinden zich nog twee goed bemeten slaapkamers waarvan één met een eikenhouten visgraat vloer en één met openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde.
Vierde verdieping:
Via de trap komt u op de kapverdieping met een ruime overloop met openslaande deuren naar het dakterras. De originele balken in het hoge plafond zijn zichtbaar wat de ruimte bijzonder veel sfeer geeft. Deze verdieping beschikt over een tweede badkamer met toilet, fontein en douche, een keuken met diverse inbouwapparatuur en een afgesloten kast met C.V.-ketel en gekoppelde boiler. Op de kapverdieping is een open ruimte met velerlei mogelijkheden en de zesde zit/slaapkamer met openslaande deuren naar het dakterras met veel privacy. Vanuit deze kamer is de vliering met een hoogte van 3 meter via een vaste trap bereikbaar.

Michelangelostraat:
Michelangelo Buonarroti (1475-1564), Italiaanse beeldhouwer, schilder, bouwmeester en dichter. De grootste beeldend kunstenaar van zijn tijd. (Koepel van de Sint-Pieter en schilderingen in de Sixtijnse Kapel te Rome).
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Drie-laags bovenhuis van ca. 251m² met een breedtemaat van 8 meter (NEN2580 rapport aanwezig)
– Verzorgd ruim dakterras met veel privacy
– Drie balkons
– Zes slaapkamers
– Vliering
– Alarminstallatie
– Intercom op alle verdiepingen
– Buitenschilderwerk 2017
– Erfpacht afgekocht tot 2052, aanvraag overstap eeuwigdurende erfpacht is gedaan
– Kleine VVE bestaande uit 2 leden, maandelijkse bijdrage is €100,-
– Oplevering kan snel
– Parkeren via vergunningsstelsel (twee vergunningen zonder wachttijd)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens