Amsterdam

Amsterdam – Michelangelostraat 42HS

Michelangelostraat 42HS

€ 1.150.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
147 m2
|
AANTAL KAMERS:
6
Share

Michelangelostraat 42HS, 1077 CD Amsterdam Op een heerlijke plek in Amsterdam Zuid bieden wij dit dubbele benedenhuis (ca. 147m² inclusief kelder van 28m²) aan! De woning beschikt over een zonnige achtertuin (ruim 110m²), drie slaapkamers en heeft bijzonder veel potentie. Het is werkelijk een toplocatie:…

Michelangelostraat 42HS, 1077 CD Amsterdam

Op een heerlijke plek in Amsterdam Zuid bieden wij dit dubbele benedenhuis (ca. 147m² inclusief kelder van 28m²) aan! De woning beschikt over een zonnige achtertuin (ruim 110m²), drie slaapkamers en heeft bijzonder veel potentie. Het is werkelijk een toplocatie: op loopafstand van de Zuidas, de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat.

Locatie/Bereikbaarheid:
Het appartement is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, op de Stadionweg en de Beethovenstraat bevinden zich diverse tram- en bushaltes en vanaf station WTC/Zuid vertrekken metro’s en treinen in alle richtingen. Diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk te bereiken. Door de plannen aan de Zuidas zal deze omgeving zich de komende jaren nog verder positief ontwikkelen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur, parkeren geschiedt middels vergunningsstelsel. Thans krijgt u zonder wachttijd twee parkeervergunningen.
Deze buurt heeft veel scholen voor alle leeftijden op loopafstand. De chique winkelstraten (P.C. Hooftstraat, Cornelis Schuytstraat, Beethovenstraat, Van Baerlestraat), diverse musea (Van Gogh, Stedelijk en Rijksmuseum), maar ook het Concertgebouw bevinden zich op loop/fietsafstand van het appartement. Aan horeca ook geen gebrek in Amsterdam Zuid: diverse restaurants, cafés en terrassen bevinden zich op een steenworp afstand van de woning. Voor sport en recreatie kunt u terecht in het nabij gelegen Beatrixpark, maar ook het geliefde Vondelpark is dichtbij. De andere stadsdelen bereikt u binnen enkele fietsminuten.

Indeling:

Begane grond:
Eigen entree met tochtportaal, voorzien van marmeren platen. Hal met toegang tot alle vertrekken. Riante doorzonkamer met originele schouw, en-suite deuren en inbouwkasten aan weerszijden. Aan de voorzijde de ruime woonkamer met sfeervolle open haard. De eetkamer is aan de achterzijde gesitueerd. Dubbele openslaande deuren verschaffen de toegang tot de zonnige achtertuin. In een afgesloten kast treft u de CV-ketel (2015). Achterin de tuin staat een houten schuur. Ideaal voor het opbergen van de tuinmeubels en gereedschap. Door de zuidwestelijke ligging is de tuin bijzonder zonnig. Aangrenzend aan de keuken treft u de eetkamer. Vanaf hier is de tuin ook te bereiken. De master bedroom is thans aan de achterzijde van de woning gesitueerd. Dubbele openslaande deuren verschaffen de toegang tot de tuin. De badkamer en-suite is voorzien van een ligbad met douche en wastafel. Vanuit de badkamer heeft u tevens toegang tot het toilet, die ook te bereiken is vanuit de centrale hal. Aan de voorzijde zijn nog twee goed bemeten slaapkamers gesitueerd.
De woning dient te worden gemoderniseerd maar er zijn eindeloos veel mogelijkheden om hier uw droomhuis te realiseren!

Kelder:
Met de trap bereikt u de kelder. Deze is naar wens in te richten en heeft op dit moment een stahoogte van 2,04 meter. Ramen voorzien de kelder van daglicht.

Michelangelostraat:
Michelangelo Buonarroti (1475-1564), Italiaanse beeldhouwer, schilder, bouwmeester en dichter. De grootste beeldend kunstenaar van zijn tijd. (Koepel van de Sint-Pieter en schilderingen in de Sixtijnse Kapel te Rome). Bron: Stadsatlas Amsterdam

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht 119,20m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Kelder 28,10m² met stahoogte van 2,04m (NEN2580 rapport aanwezig)
- Riante tuin op het zuidwesten
- Drie riante slaapkamers
- CV-ketel uit 2015
- Mogelijkheid tot het creëren van een droomhuis met eindeloos veel mogelijkheden
- Wonen op een toplocatie in Amsterdam Oud-Zuid
- Vereniging van eigenaren professioneel beheerd door Newomij VVE beheer
- VvE bestaande uit 36 leden, Michelangelostraat 26-54
- VvE beschikt over MJOP
- Servicekosten €235,- per maand
- Eigendom belast met erfpacht, het tijdvak loopt tot 15 juli 2051; AB1994
- 5 jaarlijkse indexering
- Canon €2006,60 betreft periode 16 juli 2021 t/m 15 juli 2026
- Ouderdomsclausule van toepassing

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens