Amsterdam

Amsterdam – Michelangelostraat 46-3

Michelangelostraat 46-3

€ 1.000.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
127 m2
|
AANTAL KAMERS:
7
Share

Michelangelostraat 46-3, 1077 CD Amsterdam Op een heerlijke plek in Amsterdam Zuid bieden wij dit recent gerenoveerde appartement (ca. 127m² inclusief studio) aan. De hoogwaardig afgewerkte woning beschikt over een doorzonkamer, drie slaapkamers en een balkon. Op de vierde verdieping bevindt zich nog een studio…

Michelangelostraat 46-3, 1077 CD Amsterdam

Op een heerlijke plek in Amsterdam Zuid bieden wij dit recent gerenoveerde appartement (ca. 127m² inclusief studio) aan. De hoogwaardig afgewerkte woning beschikt over een doorzonkamer, drie slaapkamers en een balkon. Op de vierde verdieping bevindt zich nog een studio en een ruime berging. Het is werkelijk een toplocatie: op loopafstand van de Zuidas, de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat.

Locatie/Bereikbaarheid:
Het appartement is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, op de Stadionweg en de Beethovenstraat bevinden zich diverse tram- en bushaltes en vanaf station WTC/Zuid vertrekken metro’s en treinen in alle richtingen. Diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk te bereiken. Door de plannen aan de Zuidas zal deze omgeving zich de komende jaren nog verder positief ontwikkelen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur, parkeren geschiedt middels vergunningsstelsel. Thans krijgt u zonder wachttijd twee parkeervergunningen.

Deze buurt heeft veel scholen voor alle leeftijden op loopafstand. De chique winkelstraten (P.C. Hooftstraat, Cornelis Schuytstraat, Beethovenstraat, Van Baerlestraat), diverse musea (Van Gogh, Stedelijk en Rijksmuseum), maar ook het Concertgebouw bevinden zich op loop/fietsafstand van het appartement. Aan horeca ook geen gebrek in Amsterdam Zuid: diverse restaurants, cafés en terrassen bevinden zich op een steenworp afstand van de woning. Voor sport en recreatie kunt u terecht in het nabij gelegen Beatrixpark, maar ook het geliefde Vondelpark is dichtbij. De andere stadsdelen bereikt u binnen enkele fietsminuten.

Indeling:
Middels de hardstenen trap bereikt u de nette gemeenschappelijke entree op de eerste verdieping.

Derde verdieping:
Via het verzorgde trappenhuis bereikt u de entree op de derde verdieping. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Een op maat gemaakte garderobe kast hoort tot de vele luxe aspecten van het appartement. De riante doorzonkamer met en-suite deuren is ruim 12 meter diep. Aan de voorzijde een sfeervolle erker en een marmeren schouw. De schuifdeuren met inbouwkasten aan weerszijden en verdelen de ruimte en zijn door het lichtplan prachtig verlicht. De eetkamer is aan de achterzijde gesitueerd. Ook hier siert een marmeren schouw het vertrek. Openslaande deuren verschaffen de toegang tot het zonnige balkon dat westelijk georiënteerd is. Er is thans automatische zonwering aanwezig.

Aangrenzend de luxe open keuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en elektrische vloerverwarming. Denk hierbij aan een Quooker, Bora inductieplaat met geïntegreerde afzuiger, wijnklimaatkast, twee Siemens studioline combi-ovens, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Er is meer dan genoeg opbergruimte in de royale keuken. Een marmeren blad maakt het geheel helemaal af! Aan de achterzijde bevindt zich de hoofdslaapkamer voorzien van airconditioning (én warme lucht!) en directe toegang tot het balkon. Imposante raampartijen zorgen voor bijzonder veel natuurlijk lichtinval. Centraal in het midden treft u de luxe badkamer voorzien van dubbele wastafel met meubel, inloopdouche en ligbad. Via de hal bereikt u het separate toilet met fontein. Aan de voorzijde van het appartement zijn nog twee goed bemeten slaapkamers gelegen.
Alle ramen zijn voorzien van HR++ glas en er ligt een prachtige houten vloer. Een doordacht lichtplan en op maat gemaakte kasten geven het appartement veel allure. De woning is bijzonder goed geïsoleerd en beschikt over energielabel B!

Vierde verdieping:
Middels het nette trappenhuis bereikt u de vierde verdieping. Hier bevindt zich een luxe studio die zich uitstekend leent als werk-/studeerkamer of gastenverblijf. De studio is uitgerust met airconditioning (én warme lucht!), elektrische verwarming, mechanische ventilatie, een bureau en ingebouwde kasten. Een dubbel opklapbaar bed en volwaardige badkamer met wastafel, douche en toilet maken de studio helemaal af. Ideaal dus! Een tweede ruime berging is thans in gebruik als was-/bergruimte. De benodigde aansluitingen zijn hier gesitueerd. Er is meer dan genoeg opbergruimte. Deze twee extra vertrekken voelen als één geheel, daar de verdiepingen direct onder elkaar liggen.

Michelangelostraat:
Michelangelo Buonarroti (1475-1564), Italiaanse beeldhouwer, schilder, bouwmeester en dichter. De grootste beeldend kunstenaar van zijn tijd. (Koepel van de Sint-Pieter en schilderingen in de Sixtijnse Kapel te Rome). Bron: Stadsatlas Amsterdam

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 127,10m² inclusief studio van 10,10m² op zolder (NEN2580 rapport aanwezig)
- Appartementsrecht 117,00m² op de derde verdieping (NEN2580 rapport aanwezig)
- Luxe gerenoveerde woning met alle voorzieningen
- Goed geïsoleerd appartement, volledig voorzien van HR++ glas en energielabel B
- Zonnig balkon op het westen
- Drie riante slaapkamers op de derde verdieping
- Extra studio en berging de vierde verdieping
- Doorzonwoonkamer met sfeervolle erker
- Wonen op een toplocatie in Amsterdam Oud-Zuid
- Vereniging van eigenaren professioneel beheerd door Newomij VVE beheer
- VvE bestaande uit 36 leden
- VvE beschikt over MJOP
- Servicekosten €235,- per maand
- Eigendom belast met erfpacht, canon €1785,83 t/m 15 juli 2026; AB1994
- 5-jaarlijkse indexering, tijdvak loopt t/m 15 juli 2051
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens