Amsterdam

Amsterdam – Middenweg 131

Middenweg 131

€ 1.895.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
292 m2
|
AANTAL KAMERS:
9
Share

Bijzonder karakteristiek herenhuis (ca. 292m²) met riante tuin gelegen aan de Middenweg, midden in de populaire Watergraafsmeer. De woning is gelegen op eigen grond en beschikt over veel authentieke details en een indrukwekkend vrij uitzicht op park Frankendael. Met meerdere etages biedt dit karakteristieke pand…

Bijzonder karakteristiek herenhuis (ca. 292m²) met riante tuin gelegen aan de Middenweg, midden in de populaire Watergraafsmeer. De woning is gelegen op eigen grond en beschikt over veel authentieke details en een indrukwekkend vrij uitzicht op park Frankendael. Met meerdere etages biedt dit karakteristieke pand uit 1904 volop mogelijkheden voor renovatie naar eigen wens en stijl. De fijne en onder meer groene omgeving maakt het wonen zeer geschikt voor gezinnen!

Ligging:
De woning is gelegen in het populaire stadsdeel de Watergraafsmeer, Amsterdam Oost. Een kindvriendelijke buurt met rustige groene straten met geveltuinen, plantsoenen en brede trottoirs. Diverse sportfaciliteiten in de omgeving, zoals de Jaap Edenbaan, maar ook het mooie stadspark Frankendael. Het nabij gelegen winkelcentrum aan het Christiaan Huygensplein heeft een ruim aanbod aan winkels.
Ideaal gelegen t.o.v. uitvalswegen; goede aansluiting naar de A10, met aansluiting naar de A1, A2 en A4. Op loopafstand bevinden zich meerdere NS-stations en diverse tram-en buslijnen.

Indeling:
Eigen entree middels een monumentale deur.

Souterrain:
Middels de vaste trap op de bel-etage is er toegang tot het souterrain. Vanuit hier betreedt u de keuken, bijkeuken, een kamer en tweetal bergingen. Aan de voorzijde van de woning, de keuken met uitzicht op de straatkant. De overige ruimtes zijn nagenoeg allemaal voorzien van een of meerdere inbouwkasten. Tevens treft u vanuit de gang, middels een opstapje, een separaat toilet met fonteintje aan. Aan de achterzijde grenzen twee kamers aan de tuin.

Bel-etage:
Bij binnenkomst in de woning is er vanuit de ruime hal direct toegang tot kamers en suite, van elkaar gescheiden door authentieke schuifdeuren. De kamer aan de voorzijde heeft glas in lood bovenlichten, een schouw en hoge ornamenten plafonds. De achterzijde is voorzien van grote raampartijen en kijkt uit op de tuin.
In de hal is er een tweetal trappen, waarvan er een leidt naar de eerste verdieping en de ander naar het souterrain. Voorbij de trappen bevindt zich een separaat toilet met fontein. Aan de linker achterzijde, een (bad)kamer met een douche en wastafel.

Eerste verdieping:
Middels de vaste trap vanuit de hal op de bel-etage komt u op de eerste verdieping. Direct aan de linkerkant bevindt zich een separaat toilet met fontein. Vanuit de gang is er ook toegang tot de woonkamer, met aan de voorzijde een balkon op het zuidwesten. Aan de achterzijde, de eetkamer voorzien van een grote raampartij die zorgt voor veel lichtinval. Aangrenzend aan de eetkamer, de keuken voorzien van een vaatwasser, spoelbak, oven en koelkast. Tot slot bevindt zich in de woonkamer een wenteltrap richting de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Middels de wenteltrap betreedt u een ruime kamer, gelegen aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime slaapkamer met toegang tot het balkon, gelegen op het noorden. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de badkamer, die is voorzien van douche, twee wastafels en toilet.

Kortom: een zeer ruime en authentieke woning met bijzonder veel mogelijkheden op een mooie locatie in de Watergraafsmeer, Amsterdam Oost!

Bijzonderheden:
- Herenhuis van ca. 292m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Prachtig authentiek pand met volop mogelijkheden
- Riante tuin en twee balkons
- Vrij uitzicht op park Frankendael
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
- Funderingsclausule van toepassing
- "as is where is clausule"
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Parkeren via vergunningsstelsel. Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. De verkoper heeft het pand incidenteel en niet als vaste woning gebruikt en is niet bekend met - en staat niet in voor - verborgen gebreken. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens