Amsterdam

Amsterdam – Middenweg 131

Middenweg 131

€ 1.695.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
292 m2
|
AANTAL KAMERS:
9
Share

Midden in de populaire Watergraafsmeer bieden wij aan een bijzonder karakteristiek herenhuis (ca. 292m²) met riante tuin. Het pand uit 1904 beschikt over veel authentieke details, is gelegen op eigen grond en biedt met meerdere etages volop mogelijkheden voor renovatie naar een woning naar eigen…

Midden in de populaire Watergraafsmeer bieden wij aan een bijzonder karakteristiek herenhuis (ca. 292m²) met riante tuin. Het pand uit 1904 beschikt over veel authentieke details, is gelegen op eigen grond en biedt met meerdere etages volop mogelijkheden voor renovatie naar een woning naar eigen wens en stijl. Met de fijne groene omgeving en zelfs indrukwekkend vrij uitzicht op park Frankendael is het wonen aan de Middenweg zeer geschikt voor gezinnen!

Ligging:
De woning is gelegen in het populaire stadsdeel de Watergraafsmeer, Amsterdam Oost. De Middenweg kenmerkt zich als een rustige en kindvriendelijke buurt met groene straten met geveltuinen, plantsoenen en brede trottoirs. In de omgeving bevinden zich diverse sportfaciliteiten, zoals de Jaap Edenbaan, maar ook het mooie stadspark Frankendael. Het nabij gelegen winkelcentrum aan het Christiaan Huygensplein heeft een ruim aanbod aan winkels voor onder meer de dagelijkse boodschappen. Ook zijn in deze omgeving er diverse basisscholen te vinden.
De woning is ideaal gelegen t.o.v. de in- en uitvalswegen; goede aansluiting naar de A10, met aansluiting naar de A1, A2 en A4. Het openbaar vervoer, met meerdere NS-stations en diverse tram-en buslijnen, bevindt zich op loopafstand.

Indeling:
Eigen entree middels een monumentale deur.

Souterrain:
Middels de vaste trap op de bel-etage is er toegang tot het souterrain. Vanuit hier betreedt u de keuken, bijkeuken, een kamer en tweetal bergingen. De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning met uitzicht op de straatkant. De overige ruimtes zijn nagenoeg allemaal voorzien van een of meerdere inbouwkasten. Vanuit de gang treft u, middels een opstapje, een separaat toilet met fonteintje. Aan de achterzijde van de woning grenzen twee kamers aan de tuin.

Bel-etage:
Bij binnenkomst in de woning is er vanuit de ruime hal direct toegang tot kamers en suite. Door middel van authentieke schuifdeuren worden deze kamers van elkaar gescheiden. De kamer aan de voorzijde is voorzien van mooie details als glas in lood bovenlichten, een schouw en hoge ornamenten plafonds. De achterzijde is voorzien van grote raampartijen en kijkt uit op de tuin, welke gelegen is op het noorden.
Vanuit de hal zijn er een tweetal trappen, waarvan er een leidt naar de eerste verdieping en de ander naar het souterrain. Voorbij de trappen bevindt zich een separaat toilet met fontein. Tot slot bevindt zich aan de linker achterzijde van de bel-etage een (bad)kamer met een douche en wastafel.

Eerste verdieping:
Middels de vaste trap vanuit de hal op de bel-etage komt u op de eerste verdieping. Direct aan de linkerkant bevindt zich een separaat toilet met fontein. Vanuit de gang is er toegang tot de woonkamer, met aan de voorzijde een balkon op het zuidwesten. De eetkamer is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een grote raampartij, die zorgt voor veel lichtinval. Aangrenzend aan de eetkamer bevindt zich de keuken, welke voorzien van een vaatwasser, spoelbak, oven en koelkast. Tot slot bevindt zich in de woonkamer een wenteltrap richting de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Middels de wenteltrap betreedt u de tweede verdieping. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime kamer en aan de achterzijde van deze verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer met aansluitend een badkamer, die is voorzien van douche, twee wastafels en toilet. Tevens is er vanuit de slaapkamer toegang tot het balkon, gelegen op het noorden.

Kortom: Een karakteristiek herenhuis, gelegen op eigen grond op een mooie locatie in de Watergraafsmeer. De woning biedt volop mogelijkheden voor renovatie naar eigen wens en stijl en is gelegen in een kindvriendelijke en groene buurt!

Bijzonderheden:
- Herenhuis van ca. 292m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Prachtig authentiek pand met bijzonder veel mogelijkheden
- Riante tuin en twee balkons
- Vrij uitzicht op park Frankendael
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
- Funderingsclausule van toepassing
- "as is where is clausule"
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Parkeren via vergunningsstelsel. Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. De verkoper heeft het pand incidenteel en niet als vaste woning gebruikt en is niet bekend met - en staat niet in voor - verborgen gebreken. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens