Amsterdam

Amsterdam – Minervalaan 24-1

Minervalaan 24-1

€ 1.150.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
137 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Minervalaan 24-1, 1077 PA Amsterdam Riant appartement van ca. 137m² met drie slaapkamers, één werkkamer, twee badkamers en twee balkons. De woning heeft een eigen opgang en beschikt over een ruime en lichte woonkamer en luxe open keuken met kookeiland. Locatie/Bereikbaarheid: De Minervalaan staat bekend…

Minervalaan 24-1, 1077 PA Amsterdam

Riant appartement van ca. 137m² met drie slaapkamers, één werkkamer, twee badkamers en twee balkons. De woning heeft een eigen opgang en beschikt over een ruime en lichte woonkamer en luxe open keuken met kookeiland.

Locatie/Bereikbaarheid:
De Minervalaan staat bekend als een zeer statige straat in Amsterdam Zuid met veel Berlage details. De woning is gelegen op een mooi deel van de Minervalaan tussen de Stadionweg en de Gerrit van der Veenstraat. Wonen aan de Minervalaan betekent rustig wonen met uitzicht over veel groen maar toch op loopafstand van alles wat het bruisende Amsterdam Zuid te bieden heeft. De Beethovenstraat, Stadionweg en de Cornelis Schuytstraat met een zeer breed aanbod supermarkten, speciaalzaken en andere winkels zijn zeer nabij gelegen. Aan horeca ook geen gebrek in de directe omgeving: veel leuke terrassen, cafés, lunchrooms en restaurants sieren de buurt. Het appartement is omringd door goede (inter)nationale (basis)scholen. Ook diverse stadsparken waaronder het Vondelpark en het Beatrixpark alsmede het Amstelpark zijn dicht bij de woning gelegen. Hier kunt u terecht voor sport en recreatie.
De bereikbaarheid is uitstekend: station Zuid/WTC, met metro’s, treinen en bussen in alle richtingen is op loopafstand gelegen. Er is hier tevens een directe verbinding met Schiphol. Vanaf station Zuid/WTC geraakt u binnen 10 minuten op Amsterdam Centraal Station. Vanaf hier vertrekken bussen, treinen, trams én metro’s in alle richtingen en kunt u met de pont het IJ oversteken. Parkeren is geen probleem aan de Minervalaan, u kunt thans zonder wachttijd twee parkeervergunningen krijgen.

Indeling:
Eigen entree.

Entree geeft toegang tot de woning gelegen op de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Hier treft u 3 slaapkamers, twee badkamers, twee balkons en een separaat toilet. Riante hal met inbouwkast die de nodige aansluitingen voor wasmachine en droger biedt en separaat toilet met fontein. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken. Twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde. De eerste slaapkamer met inbouwkasten geeft toegang tot het balkon (gelegen op het westen) en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel en douche. De masterbedroom is gelegen aan de voorzijde. De master grenst aan een kleinere kamer, welke goed gebruikt kan worden als inloopkast of thuiskantoor. De tweede badkamer is tevens te bereiken vanuit de hal. De luxe badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet.
De ruime en lichte woonkamer en-suite heeft ramen aan zowel de voor- als achterzijde. De luxe woonkeuken heeft een kookeiland en is voorzien van diverse inbouwapparatuur van pogenpoll. Vanuit de keuken en woonkamer heeft u toegang tot het royale balkon op het westen. Tevens is de woonkamer voorzien van diverse inbouwkasten. Aan de voorzijde het zitgedeelte met erker en veel lichtinval met weids zicht naar de groene Minervalaan.

Minervalaan:
Dit deel van de Minervalaan is gebouwd in 1929 en ontworpen door architect J. Roodenburgh als onderdeel van het Plan Berlage en het gebouw is aangemerkt als Rijksmonument.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 137m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Gerenoveerd in 2017
- Luxe keuken met kookeiland
- Handige inbouwkasten
- Balkon op het westen
- Eigen entree en opgang
- VVE bestaande uit 4 appartementsrechten, professioneel beheerd
- Maandelijkse servicekosten € 461,00 incl voorschot stookkosten
- Eigendom belast met erfpacht. Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1994
- Jaarcanon € 1.272,15, tijdvak tot 15 januari 2051
- Rijksmonument
- Parkeren middels vergunningsstelsel
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens