Amsterdam

Amsterdam – Minervalaan 32-1

Minervalaan 32-1

€ 1.250.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
136 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Minervalaan 32-1, 1077PA Amsterdam In een schitterend pand gelegen aan de geliefde Minervalaan bieden wij dit lichte en fraai gerenoveerde appartement van ca. 136m² aan. Het appartement heeft momenteel twee slaapkamers (oorspronkelijk drie slaapkamers) waar eenvoudig een weer derde slaapkamer aan toe te voegen is…

Minervalaan 32-1, 1077PA Amsterdam

In een schitterend pand gelegen aan de geliefde Minervalaan bieden wij dit lichte en fraai gerenoveerde appartement van ca. 136m² aan. Het appartement heeft momenteel twee slaapkamers (oorspronkelijk drie slaapkamers) waar eenvoudig een weer derde slaapkamer aan toe te voegen is en verkeert in uitstekende staat.

Locatie/bereikbaarheid:

De Minervalaan staat bekend als een zeer statige straat, om de hoek van de Beethovenstraat en station Zuid WTC. Het is heerlijk wonen aan één van de mooiste lanen in Amsterdam. Het Vondelpark en het Beatrixpark zijn zeer nabij gelegen. Hier kunt u terecht voor sport en recreatie. In de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat treft u een breed aanbod supermarkten, speciaalzaken en andere winkels. Aan horeca ook geen gebrek in Amsterdam Oud Zuid, met veel leuke terrassen, cafés, lunchrooms en restaurants.

Diverse (inter)nationale (basis)scholen zijn nabij het appartement gelegen. De bereikbaarheid is uitstekend: binnen enkele minuten bereikt u station Zuid/WTC, met metro’s, treinen en bussen in alle richtingen. Er is hier ook een directe verbinding met Schiphol. Parkeren is geen probleem in de Minervalaan, u kunt zonder wachttijd twee parkeervergunningen krijgen.

Indeling

Via de statige entree bereikt u het appartement via het trappenhuis. Entree, hal. Eerste riante slaapkamer met eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Deze kamer is eenvoudig in tweeën te delen. Separaat toilet bereikbaar vanaf de hal. De ruime woonkamer is opgedeeld in zitkamer met sfeervolle haard en een riante eetkamer met luxe open keuken met kookeiland. Ook de eetkamer is voorzien van een gashaard. Deze twee ruimten zijn middels authentieke en suite deuren van elkaar af te sluiten. De keuken is voorzien van alle denkbare keukenapparatuur (oa. Miele) waaronder een 5-pits gasfornuis, oven, combi-oven, 2 afwasmachines, een koel-vriescombinatie en een wijnklimaatkast. De masterbedroom is naastgelegen en beschikt over bijzonder veel inbouwkasten. Deze slaapkamer heeft ook toegang tot een badkamer en suite voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel, toilet en de aansluiting voor de wasmachine. Het gehele appartement is voorzien van een prachtige houten vloer gelegd in Hongaarse Punt motief. In de kelder van het complex beschikt het appartement over een berging.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht van ca. 136m² (NEN2580)
- Momenteel twee ruime slaapkamers, eenvoudige een derde slaapkamer te creëren
- Twee badkamers
- Keurige staat van onderhoud
- Berging in de onderbouw
- Rijksmonument
- Servicekosten bedragen €175,- per maand, VVE met professionele beheerder (MJOP aanwezig)
- Erfpacht, jaarlijkse canon bedraagt €2059,51 (AB2016 van toepassing)
- Eeuwigdurend tijdvak is vastgeklikt, jaarlijkse canon per 2052 €4374,46
- Oplevering in overleg, kan snel
- Parkeren middels het vergunningsstelsel, twee vergunningen te krijgen

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens