Amsterdam

Amsterdam – Minervalaan 32-4

Minervalaan 32-4

€ 900.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
154 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Minervalaan 32-4, 1077 PA Amsterdam Ruim en licht dubbel bovenhuis (ca. 154 m²) met twee slaapkamers en twee badkamers aan de geliefde Minervalaan. De woning is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over een ruime en lichte woonkamer inclusief luxe woonkeuken met kookeiland, twee slaapkamers…

Minervalaan 32-4, 1077 PA Amsterdam
Ruim en licht dubbel bovenhuis (ca. 154 m²) met twee slaapkamers en twee badkamers aan de geliefde Minervalaan. De woning is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over een ruime en lichte woonkamer inclusief luxe woonkeuken met kookeiland, twee slaapkamers (met optie tot het realiseren van een derde slaapkamer) en twee badkamers. Kortom, een perfect familiehuis!

Locatie/Bereikbaarheid:
De Minervalaan staat bekend als een zeer statige straat in Amsterdam Zuid met veel Berlage details. De woning is gelegen op een mooi deel van de Minervalaan tussen de Stadionweg en de Gerrit van der Veenstraat. Wonen aan de Minervalaan betekent rustig wonen met uitzicht over veel groen maar toch op loopafstand van alles wat het bruisende Amsterdam Zuid te bieden heeft. De Beethovenstraat, Stadionweg en de Cornelis Schuytstraat met een zeer breed aanbod supermarkten, speciaalzaken en andere winkels zijn zeer nabij gelegen. Aan horeca ook geen gebrek in de directe omgeving: veel leuke terrassen, cafés, lunchrooms en restaurants sieren de buurt. Het appartement is omringd door goede (inter)nationale (basis)scholen. Ook diverse stadsparken waaronder het Vondelpark en het Beatrixpark alsmede het Amstelpark zijn dicht bij de woning gelegen. Hier kunt u terecht voor sport en recreatie.
De bereikbaarheid is uitstekend: station Zuid/WTC, met metro’s, treinen en bussen in alle richtingen is op loopafstand gelegen. Er is hier tevens een directe verbinding met Schiphol. Vanaf station Zuid/WTC geraakt u binnen 10 minuten op Amsterdam Centraal Station. Vanaf hier vertrekken bussen, treinen, trams én metro’s in alle richtingen en kunt u met de pont het IJ oversteken. Parkeren is geen probleem aan de Minervalaan, u kunt thans zonder wachttijd twee parkeervergunningen krijgen.

Indeling:

Begane grond:
Nette gemeenschappelijke entree met goed onderhouden trappenhuis.

Vierde verdieping:
Entree, ruime hal met toilet en mogelijkheden tot garderobe. Via de hal betreedt u de riante woonkamer, voorzien van inbouwkasten, met veel licht door de grote raampartij die deze hoekwoning te bieden heeft. Tevens treft u in de woonkamer de gezellige woonkeuken, voorzien van 5-pits gasfornuis met grillplaat, oven, vaatwasser en keukeneiland.
Alternatieve optie: de woonkamer biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een derde slaapkamer (zie alternatieve plattegrond).

Vijfde verdieping:
Middels de trap gelegen naast de entree bereikt u de vijfde verdieping. De overloop biedt toegang tot beide slaapkamers en de badkamer. Tevens treft u hier de nodige aansluitingen voor wasmachine en droger, welke kunnen worden geïnstalleerd in de daarvoor ingebouwde kasten. De riante master bedroom, voorzien van hoge plafonds en veel licht, beschikt over een luxe en-suite badkamer inclusief ruime douche, ligbad en wastafel. De tweede slaapkamer, gelegen tegenover de master bedroom, beschikt over inbouwkasten en een ingebouwd stapelbed. Kortom, perfect te gebruiken als kinderkamer. De separate badkamer, voorzien van toilet, douche en wastafel is gelegen naast de tweede slaapkamer en is te bereiken vanaf de overloop.
De gehele woning is voorzien van een prachtige houten vloer in visgraat motief gelegd.

Minervalaan:
Dit deel van de Minervalaan is gebouwd in 1929 en ontworpen door architect J. Roodenburgh als onderdeel van het Plan Berlage en het gebouw is aangemerkt als Rijksmonument.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 154 m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Rijksmonument
- Luxe keuken met kookeiland
- Lichte en ruime woonkamer door de hoekligging van het appartement
- Twee slaapkamers met mogelijkheid tot derde slaapkamer
- Twee verdiepingen
- Handige inbouwkasten
- VVE bestaande uit 5 appartementsrechten, professioneel beheerd
- Maandelijkse servicekosten €282,30
- Gelegen op grond belast met erfpacht
- Jaarcanon €1466,46 per jaar, tijdvak loopt tot 2052 (Algemene bepalingen 2000)
- Verkoper heeft aanvraag overstap eeuwigdurende erfpacht onder de spijtoptant regeling gedaan
- Parkeren middels vergunningsstelsel, twee vergunningen zonder wachttijd
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens