Amsterdam

Amsterdam – Minervalaan 48-1

Minervalaan 48-1

€ 1.150.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
123 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Riant en licht appartement van ca.123 m² gelegen in het gewilde Amsterdam Zuid met uitzicht op het brede plantsoen van de mooie Minervalaan. Parken, uitvalswegen, winkels en internationale scholen liggen binnen handbereik. Locatie/Bereikbaarheid: De Minervalaan staat bekend als een zeer statige straat in Amsterdam Zuid…

Riant en licht appartement van ca.123 m² gelegen in het gewilde Amsterdam Zuid met uitzicht op het brede plantsoen van de mooie Minervalaan. Parken, uitvalswegen, winkels en internationale scholen liggen binnen handbereik.

Locatie/Bereikbaarheid:
De Minervalaan staat bekend als een zeer statige straat in Amsterdam Zuid met veel Berlage details. De woning is gelegen op een mooi deel van de Minervalaan tussen de Stadionweg en de Gerrit van der Veenstraat. Wonen aan de Minervalaan betekent rustig wonen met uitzicht over veel groen maar toch op loopafstand van alles wat het bruisende Amsterdam Zuid te bieden heeft. De Beethovenstraat, Stadionweg en de Cornelis Schuytstraat met een zeer breed aanbod supermarkten, speciaalzaken en andere winkels zijn zeer nabij gelegen. Aan horeca ook geen gebrek in de directe omgeving: veel leuke terrassen, cafés, lunchrooms en restaurants sieren de buurt. Het appartement is omringd door goede (inter)nationale (basis)scholen. Ook diverse stadsparken waaronder het Vondelpark en het Beatrixpark alsmede het Amstelpark zijn dicht bij de woning gelegen. Hier kunt u terecht voor sport en recreatie.
De bereikbaarheid is uitstekend: station Zuid/WTC, met metro’s, treinen en bussen in alle richtingen is op loopafstand gelegen. Er is hier tevens een directe verbinding met Schiphol. Vanaf station Zuid/WTC geraakt u binnen 10 minuten op Amsterdam Centraal Station. Vanaf hier vertrekken bussen, treinen, trams én metro’s in alle richtingen en kunt u met de pont het IJ oversteken. Parkeren is geen probleem aan de Minervalaan, u kunt thans zonder wachttijd twee parkeervergunningen krijgen.

Indeling:

Gemeenschappelijke entree. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar via de gemeenschappelijke trap of lift.

Eerste verdieping:
Entree. Hal met toegang tot alle vertrekken. Vanuit de hal heeft u toegang tot het separate toilet met fontein. Er bevindt zich tevens een kast met de nodige aansluitingen voor de wasmachine en droger. Aan de voorzijde de eerste riante slaapkamer met diverse inbouwkasten. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Aan de achterzijde de tweede royale slaapkamer die thans in gebruik is als werkkamer. Vanuit deze slaapkamer is er toegang tot één van de balkons. De ruime en lichte woonkamer en-suite heeft ramen aan zowel de voor- als achterzijde. Beschikt tevens in het midden van de kamer over een gashaard en aan de voorzijde bevindt zich het zitgedeelte met zicht op de groene Minervalaan. De luxe open keuken met kookeiland is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de keuken en woonkamer heeft u toegang tot de balkons op het westen. Tevens beschikt het appartement over een zolderkamer en een externe bergruimte.

Minervalaan:
Dit deel van de Minervalaan is gebouwd in 1929 en ontworpen door architect J. Roodenburgh als onderdeel van het Plan Berlage en het gebouw is aangemerkt als Rijksmonument.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 123m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Handige inbouwkasten
- Balkons op het westen (middag en avondzon)
- Lift aanwezig
- Zolderkamer
- Externe bergruimte
- Maandelijkse servicekosten €318,57
- Recht van erfpacht. AB 1994. 5 jaarlijkse indexering. De canon bedraagt € 2.156,76 betreft de periode 22 september 2020 t/m 31 december 2022. Tijdvak: 22-09-2020 t/m 31-12-2051.
- Overstap eeuwigdurende erfpacht (AB 2016) vastgelegd bij notaris op 22-09-2020. Jaarcanon per 01-01-2052: €3.123,82 exclusief inflatie.
- Rijksmonument
- Parkeren middels vergunningsstelsel. Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens