Amsterdam

Amsterdam – Minervalaan 55-2

Minervalaan 55-2

€ 3.150,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
130 m2
|
AANTAL KAMERS:
6
Share

Wegens het enorme animo, kunnen wij helaas geen nieuwe bezichtigingen inplannen. Stuur ons alstublieft een e-mail om op de wachtlijst geplaatst te worden. Minervalaan 55-2, 1077 NP Amsterdam Een 6-kamerappartement (ca.130 m²) met lift en berging gelegen op de tweede verdieping van een zeer goed…

Wegens het enorme animo, kunnen wij helaas geen nieuwe bezichtigingen inplannen. Stuur ons alstublieft een e-mail om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Minervalaan 55-2, 1077 NP Amsterdam

Een 6-kamerappartement (ca.130 m²) met lift en berging gelegen op de tweede verdieping van een zeer goed onderhouden complex op een unieke locatie in Amsterdam Oud Zuid. Vanuit de zeer lichte woonkamer heeft men een vrij uitzicht over de groenstrook aan de Minervalaan.

Ligging:
Dit appartement bevindt zich in een zeer statige straat, om de hoek van de Beethovenstraat en station Zuid WTC. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen zijn in directe omgeving.

Indeling:
Entree, hal, lift.

Eerste verdieping:
Entree, tochtportaal, hal waar alle vertrekken op uitkomen, riante woonkamer en eetkamer met 5 grote ramen aan de voorzijde met een schitterend uitzicht over de groenstrook van de Minervalaan. Keuken welke is v.v. alle inbouwapparatuur en wasmachine/drogercombinatie gelegen aan de achterzijde met deur naar balkon. Twee zeer ruime slaapkamers aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon. Twee kleinere slaapkamers waarvan 1 aan de voorzijde is gelegen en 1 aan de achterzijde. Badkamer v.v. ligbad/douche, toilet en wastafel. Berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- 6-kamer appartement in Amsterdam Oud-Zuid.
- 4 slaapkamers.
- Balkon over de gehele achterzijde.
- Berging.
- Oplevering per 15 mei 2024
- Huurprijs: € 3150,- per maand.
- Voorschot stookkosten € 250,- per maand.
- Niet geschikt voor studenten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds
wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid,
onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en
oppervlakten zijn indicatief.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens