Amsterdam

Amsterdam – Minervalaan 57I*

Minervalaan 57I*

€ 2.950,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
144 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

MINERVALAAN 57-I, 1077 NP AMSTERDAM Een 5-kamerappartement (ca. 144 m²) met lift en berging gelegen op de eerste verdieping van een zeer goed onderhouden complex op een unieke locatie in Amsterdam Oud Zuid. Vanuit de zeer lichte woonkamer heeft men een vrij uitzicht over de…

MINERVALAAN 57-I, 1077 NP AMSTERDAM

Een 5-kamerappartement (ca. 144 m²) met lift en berging gelegen op de eerste verdieping van een zeer goed onderhouden complex op een unieke locatie in Amsterdam Oud Zuid. Vanuit de zeer lichte woonkamer heeft men een vrij uitzicht over de groenstrook aan de Minervalaan.

Ligging:
Dit appartement bevindt zich in een zeer statige straat, om de hoek van de Beethovenstraat en station Zuid WTC. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen zijn in directe omgeving.

Indeling:
Entree, hal, lift.

Eerste verdieping:
Entree, tochtportaal, hal waar alle vertrekken op uitkomen, riante woonkamer en eetkamer met 5 grote ramen aan de voorzijde met een schitterend uitzicht over de groenstrook van de Minervalaan. Keuken welke is v.v. 5-pits gasfornuis, oven, koelkast, vriezer en wasmachine/drogercombinatie gelegen aan de achterzijde met deur naar balkon. Twee zeer ruime slaapkamers aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon. Twee kleinere slaapkamers waarvan een aan de voorzijde is gelegen en een aan de achterzijde. Badkamer is voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel. Separaat toilet. Berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- 5-kamer appartement in Amsterdam Oud-Zuid
- 4 slaapkamers
- Balkon over de gehele achterzijde
- Berging
- Oplevering in overleg
- Servicekosten €175,- per maand inclusief voorschot stookkosten
- Niet geschikt voor studenten en woningdelers
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens