Amsterdam

Amsterdam – Minervalaan 57III

Minervalaan 57III

€ 3.250,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
144 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Minervalaan 57-3, 1077 NP Amsterdam Wij bieden dit unieke appartement in Amsterdam Zuid (ca. 144m²) te huur aan. Het appartement is gelegen op de derde verdieping van een zeer goed onderhouden complex op een fantastische locatie in Amsterdam Oud-Zuid. Vanuit de riante woonkamer kijkt u…

Minervalaan 57-3, 1077 NP Amsterdam

Wij bieden dit unieke appartement in Amsterdam Zuid (ca. 144m²) te huur aan. Het appartement is gelegen op de derde verdieping van een zeer goed onderhouden complex op een fantastische locatie in Amsterdam Oud-Zuid. Vanuit de riante woonkamer kijkt u uit op de groene Minervalaan.

Locatie/bereikbaarheid:
De Minervalaan staat bekend als een zeer statige straat, om de hoek van de Beethovenstraat en station Zuid WTC. Het is heerlijk wonen aan één van de mooiste lanen in Amsterdam. Het Vondelpark en het Beatrixpark zijn zeer nabij gelegen. Hier kunt u terecht voor sport en recreatie. In de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat treft u een breed aanbod supermarkten, speciaalzaken en andere winkels. Aan horeca ook geen gebrek in Amsterdam Oud Zuid: onwijs veel leuke terrassen, cafés, lunchrooms en restaurants sieren de buurt.
Diverse (inter)nationale (basis)scholen zijn nabij het appartement gelegen. De bereikbaarheid is uitstekend: binnen enkele minuten bereikt u station Zuid/WTC, met metro’s, treinen en bussen in alle richtingen. Er is hier tevens een directe verbinding met Schiphol. Parkeren is geen probleem in de Minervalaan, u kunt thans zonder wachttijd twee vergunningen krijgen.

Indeling:

Nette gemeenschappelijke entree met lift en trappenhuis. Toegang tot het appartement op de derde verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de linkerhand een spiegelwand met achterliggende badkamer. De badkamer is voorzien van een inloop regendouche, handige spiegel met inbouwkast, badkamer meubel, toilet en fontein. Aan de achterzijde van het appartement een riante master bedroom met airco en inbouwkasten. De tweede slaapkamer is tevens aan de achterzijde gelegen. Er is nog een derde slaapkamer die nu in gebruik is als kastruimte. Beide kamers hebben directe toegang tot het balkon middels dubbele openslaande deuren. Keuken met Pelgrim koel/vriescombinatie, vaatwasser en 6-pits gasfornuis en voldoende bergruimte. Vanuit de keuken bereikt u het balkon, die de gehele breedte van het appartement beslaat. Centraal in het midden bevindt zich de tweede badkamer voorzien van dubbele wastafel, toilet en ligbad met douche.

De riante woonkamer is aan de voorzijde gelegen en kijkt uit op de groene Minervalaan. Door de vele imposante raampartijen is dit vertrek bijzonder licht. De zonnewering kan worden bediend met een afstandsbediening. Diverse praktische inbouwkasten zijn in de woonkamer gesitueerd. Plafond ornamenten en andere originele details sieren het appartement.

De riante woonkamer is aan de voorzijde gelegen en kijkt uit op de groene Minervalaan. Door de vele imposante raampartijen is dit vertrek bijzonder licht. De zonnewering kan worden bediend met een afstandsbediening. Diverse praktische inbouwkasten zijn in de woonkamer gesitueerd. Plafond ornamenten en andere originele details sieren het appartement.

Bijzonderheden:
- 3 slaapkamers
- 144m²
- Alarmsysteem
- Derde slaapkamer nu in gebruik als kastenkamer
- Automatische zonwering
- Veel inbouwkasten
- Originele details en ornamenten
- 2 badkamers
- Exclusief servicekosten €250,- per maand (inclusief voorschot stookkosten)
- Niet geschikt voor studenten en delers

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens