Amsterdam

Amsterdam – Minervalaan 69hs

Minervalaan 69hs

€ 1.300.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
131 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Minervalaan 69 hs, 1077 NR Amsterdam Authentiek benedenhuis van ca. 131m² met riante achtertuin van ca. 107m², zolderkamer en zolderberging, gelegen aan één van de mooiste lanen (met vele Berlage details) van Amsterdam Zuid. De woning biedt volop verbouwingsmogelijkheden waarmee u de mogelijkheid heeft om…

Minervalaan 69 hs, 1077 NR Amsterdam

Authentiek benedenhuis van ca. 131m² met riante achtertuin van ca. 107m², zolderkamer en zolderberging, gelegen aan één van de mooiste lanen (met vele Berlage details) van Amsterdam Zuid. De woning biedt volop verbouwingsmogelijkheden waarmee u de mogelijkheid heeft om hier uw droomhuis te realiseren!

Locatie/Bereikbaarheid:
De Minervalaan staat bekend als een statige straat met veel Berlage details in Amsterdam Zuid. De woning is gelegen op het prachtige stuk van de Minervalaan tussen de Stadionweg en het fietsersbruggetje vlakbij station Zuid/WTC. Wonen aan de Minervalaan betekent rustig wonen met uitzicht over veel groen maar toch op loopafstand van alles wat het bruisende, internationaal georiënteerde Amsterdam Zuid te bieden heeft. De Beethovenstraat, Stadionweg en de Cornelis Schuytstraat met een breed aanbod supermarkten, speciaalzaken en andere winkels zijn nabij gelegen. Aan horeca ook geen gebrek in Amsterdam Zuid: leuke terrassen, cafés, lunchrooms en restaurants sieren de buurt. Het appartement is omringd door goede (inter)nationale (basis)scholen. Het Vondelpark, het Beatrixpark en het Amstelpark zijn dicht bij de woning gelegen. Hier kunt u terecht voor sport en recreatie.

De bereikbaarheid is uitstekend: binnen enkele minuten lopen bereikt u station Zuid/WTC, met metro’s, treinen en bussen in alle richtingen. Er is hier tevens een directe verbinding met Schiphol. Vanaf station Zuid geraakt u binnen 10 minuten op Amsterdam Centraal station. Parkeren is geen probleem aan de Minervalaan, u kunt thans zonder wachttijd twee vergunningen krijgen.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met een strak onderhouden trappenhuis en een lift.

Begane grond:
Entree. Bij binnenkomst in de woning geeft de eerste hal u toegang tot een slaapkamer aan de voorzijde. Tevens bereikt u hier het separaat toilet met fontein. Vanuit deze hal komt u in de centrale hal van de woning die toegang geeft tot alle verdere vertrekken. Aan de voorzijde bevindt zich de tweede riante slaapkamer. Vanuit de ruime en lichte woonkamer heeft u aan de voorkant zicht op de groene Minervalaan. De woonkamer beschikt in het midden van de kamer over een open haard en aan de achterzijde betreedt u door de openslaande deuren de riante tuin.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De derde royale slaapkamer geeft toegang tot de badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. Daarnaast beschikt deze slaapkamer net als de woonkamer over openslaande deuren naar het terras en de tuin. De tuin inclusief karakteristiek tuinhuisje, thans in gebruik als bergruimte, is gelegen op het oosten en geeft daarmee in de ochtend heerlijke eerste uurtjes zon. Tot slot, het pand beschikt over een lift waarmee u op de vierde verdieping uw zolderkamer en ruime berging bereikt.

Kortom: Een benedenwoning met zeer riante tuin in een gewilde maar fijne straat in Amsterdam Zuid! Door de vele verbouwingsmogelijkheden is deze woning volledig naar eigen smaak in te richten.

Minervalaan:
In de Romeinse mythologie de godin van de wijsheid. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 131m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- Riante tuin van ca. 107m²
- Gemeentelijk monument
- Lift aanwezig
- Zolderkamer en een ruime berging op de vierde verdieping
- Energielabel niet aanwezig vanwege monumenten status
- Servicekosten: €252,38 per maand, exclusief €450,00 voorschot stookkosten
- Blokverwarming
- Voortdurende erfpacht afgekocht tot en met 31-07-2055
- Er is geen aanvraag onder gunstige voorwaarden tot overstap naar eeuwigdurende erfpacht gedaan.
- Parkeren via vergunningstelsel met mogelijkheid tot het per direct verkrijgen van twee parkeervergunningen (bron: Parkeren en Verkeer, Gemeente Amsterdam)
- Niet-zelfbewoningsclausule, ouderdomsclausule en ‘as is where is’ clausule van toepassing
- Projectnotaris: Bellaar in Amstelveen
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens