Amsterdam

Amsterdam – Minervalaan 82-2

Minervalaan 82-2

€ 1.100.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
133 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Minervalaan 82-II te Amsterdam Een royaal en sfeervol vijfkamer appartement (met lift en zolderkamers) gelegen op de twee verdieping van een statig pand, aan de rustige zijde van de Minervalaan tussen het Minervaplein en de Stadionkade (ca 50m verwijderd) nabij de Zuid-As. Deze woning is…

Minervalaan 82-II te Amsterdam

Een royaal en sfeervol vijfkamer appartement (met lift en zolderkamers) gelegen op de twee verdieping van een statig pand, aan de rustige zijde van de Minervalaan tussen het Minervaplein en de Stadionkade (ca 50m verwijderd) nabij de Zuid-As.

Deze woning is ideaal gelegen ten opzichte van de winkels in de Beethovenstraat en de Stadionweg en is goed bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Zuid en afslag Rai (S108 en S109). Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend: Het NS station Amsterdam Zuid/WTC ligt op loopafstand evenals diverse tram- en buslijnen.

Deze woning is in 2015 in zijn geheel hoogwaardig gerenoveerd, heeft een woonoppervlakte van ca. 133 m² en een balkon op het (zuid)westen. Op de zolderetage is tevens een gastenverblijf en een separate berging aanwezig.

Indeling:

U komt binnen in het statige gebouw, via de fraaie authentieke entree, waar u de lift en het gemeenschappelijk trappenhuis met marmeren afwerking aantreft. De woning op de tweede etage heeft een entree met daaromheen toegang tot 3 slaapkamers. De royale woonkamer staat in verbinding met de eetkamer/open keuken.

De hoofdslaapkamer aan de achterzijde heeft openslaande deuren naar het balkon. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De kleinere (slaap)kamer is ook ideaal geschikt om als werkkamer in te richten.

De keuken, deur naar het balkon, is voorzien van onder- en bovenkasten, twee inbouw kasten. De badkamer met ruime douche, toilet en wastafel is zowel bereikbaar vanuit de hoofdslaapkamer als via de hal.

De gastenverblijf (13 m²) op de zolderverdieping en de berging behoren eveneens tot het appartementsrecht. Op deze verdieping is ook een toilet aanwezig en in de werkkamer bevind zich een wastafel en een wateraansluiting.

Ligging:

Het appartement is schitterend gelegen in stadsdeel Zuid nabij de loop- en fietsbrug over het Zuider Amstelkanaal. In dit gedeelte van de Minervalaan is nauwelijks sprake van doorgaand verkeer. De twee zijden van dit gedeelte van de lommerrijke Minervalaan zijn gescheiden door brede grasperken.

In deze buurt bent u van alle gemakken voorzien. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Olympiaplein of op de Beethovenstraat. Parkeren doet u voor de deur, op dit moment zijn er zelfs twee parkeervergunningen aan te vragen zonder wachttijd.

Algemeen
– Statig appartementengebouw uit 1926;
– Hoogwaardig gerenoveerd in 2016;
– Woning bereikbaar per lift en via de trap;
– Drie slaapkamers, woonkamer en een separate eetkamer;
– Oppervlakte woning 133 m²;
– Oppervlakte woning inclusief gastenverblijf circa 143 m²;
– Berging: 9 m²;
– Balkon aan de achterzijde (zuidwest);
– Verwarming en warmwater door eigen cv-installatie;
– Vereniging van Eigenaren professioneel beheerd;
– Servicekosten € 248,- per maand;
– Erfpacht afgekocht tot 1 juli 2055;
– Parkeren via vergunningstelsel. 2 vergunningen mogelijk;

Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, achtu zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens