Amsterdam

Amsterdam – Minervaplein 11-5

Minervaplein 11-5

€ 2.250,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
44 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Minervaplein 11-5, 1077 TH Amsterdam Op een unieke locatie in Amsterdam-Zuid verhuren wij een high-end gerenoveerd licht hoekappartement dat volledig gemeubileerd is. Het appartement is gelegen op de vijfde verdieping in een luxe complex dat voorzien is van een lift en camerabeveiliging. Locatie/bereikbaarheid: Het appartement…

Minervaplein 11-5, 1077 TH Amsterdam

Op een unieke locatie in Amsterdam-Zuid verhuren wij een high-end gerenoveerd licht hoekappartement dat volledig gemeubileerd is. Het appartement is gelegen op de vijfde verdieping in een luxe complex dat voorzien is van een lift en camerabeveiliging.

Locatie/bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen om de hoek van de Beethovenstraat en Stadionweg met een breed aanbod gerenommeerde kledingzaken, alsmede diverse delicatessenwinkels, supermarkten en restaurants. Daarnaast is het appartement gunstig gelegen ten opzichte van diverse openbaar vervoervoorzieningen (o.a. station Zuid/WTC) en diverse uitvalswegen. Binnen enkele minuten bent u met de auto op de A10. Voor sport en recreatie kunt u terecht in een van de nabij gelegen stadsparken: het Vondelpark, het Beatrixpark of Amstelpark. Ook het Museumplein en de geliefde Pijp liggen op loopafstand van dit fijne appartement.

Indeling:

Bijzonder luxe entree op de begane grond. Net trappenhuis met lift en camerabeveiliging.

Vijfde verdieping:
Entree. Hal met veel inbouwkasten (met oa. de wasmachine), separaat toilet met fontein. Gezellige woonkamer met open keuken, ingebouwde eethoek en gezellige zit. De keuken is voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur inclusief een 4-pits inductieplaat, oven, vaatwasser en koelkast. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de chique slaapkamer voorzien van inbouwkasten. Aansluitend aan de slaapkamer is de badkamer gelegen voorzien van ligbad met douche, dubbele wastafel en designradiator.

Het gehele appartement is voorzien van een bijzonder fraaie houten vloer, Hongaarse punt gelegd.

In de onderbouw van het complex beschikt het appartement nog over een berging.

Minervaplein:
In de Romeinse mythologie de godin van de wijsheid. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartement van ca. 44m²
- Één slaapkamer
- Compleet gerenoveerd
- Luxe keuken met inbouw apparatuur
- Badkamer met ligbad/douche en dubbele wastafel
- Video intercom
- Complex is voorzien van lift en videobewaking
- Servicekosten €65,49 per maand inclusief voorschot stookkosten
- Blokverwarming
- Waarborgsom van twee maanden
- Parkeren via vergunningstelsel
- Beschikbaar per 1 augustus 2023

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens