Amsterdam

Amsterdam – Minervaplein 13-4

Minervaplein 13-4

€ 2.650,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
70 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Minervaplein 13-4, 1077 TB Amsterdam Op een unieke locatie in Amsterdam-Zuid verhuren wij een compleet gerenoveerd licht hoekappartement (circa 70m²) met een fijne open indeling. Het appartement is gelegen op de vierde verdieping in een luxe complex dat voorzien is van een lift en camerabeveiliging….

Minervaplein 13-4, 1077 TB Amsterdam

Op een unieke locatie in Amsterdam-Zuid verhuren wij een compleet gerenoveerd licht hoekappartement (circa 70m²) met een fijne open indeling. Het appartement is gelegen op de vierde verdieping in een luxe complex dat voorzien is van een lift en camerabeveiliging.

Locatie/bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen om de hoek van de Beethovenstraat en Stadionweg met een breed aanbod gerenommeerde kledingzaken, alsmede diverse delicatessenwinkels, supermarkten en restaurants. Daarnaast is het appartement gunstig gelegen ten opzichte van diverse openbaar vervoervoorzieningen (o.a. station Zuid/WTC) en diverse uitvalswegen. Binnen enkele minuten bent u met de auto op de A10. Voor sport en recreatie kunt u terecht in een van de nabij gelegen stadsparken: het Vondelpark, het Beatrixpark of Amstelpark. Ook het Museumplein en de geliefde Pijp liggen op loopafstand van dit fijne appartement.

Indeling:

Gezamenlijk entree op de begane grond. Net trappenhuis met lift en camerabeveiliging.

Vierde verdieping:
Entree. Hal waar alle vertrekken op uitkomen. Riante lichte woonkamer met open keuken voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur inclusief een 4-pits gasfornuis, oven, vaatwasser en koelkast. De keuken is bijzonder licht, gelegen in de hoek van het appartement. Vanuit de zeer lichte woonkamer heeft u een vrij uitzicht. Vanaf de hal is zowel de ruime slaapkamer als de badkamer voorzien van een dubbele wastafel en inloopdouche, bereikbaar. Het appartement beschikt over een separaat toilet en een ruime meterkast inclusief wasmachine aansluiting. Er is voldoende bergruimte in het appartement.

Minervaplein:
In de Romeinse mythologie de godin van de wijsheid. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Één ruime slaapkamer
- Compleet gerenoveerd
- Luxe keuken met inbouw apparatuur
- Badkamer met dubbele wastafel en inloop douche
- Video intercom
- Complex is voorzien van lift en videobewaking
- Servicekosten €171,08 per maand inclusief voorschot stookkosten
- Blokverwarming
- Waarborgsom van twee maanden
- Exclusief maandelijkse bijdrage van €171,08 (inclusief stookkosten en warm water)
- Parkeren via vergunningstelsel
- Oplevering per 01 maart 2024

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens