Amsterdam

Amsterdam – Minervaplein 5-5A

Minervaplein 5-5A

€ 1.300.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
128 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Minervaplein 5-5A In het bekende Amsterdam-Zuid, gelegen aan het chique Minervaplein en op loopafstand van de Beethovenstraat, het Hilton Hotel, de Cornelis Schuytstraat met zijn prachtige winkels en de ZuidAs, bieden wij dit fraai gerenoveerde dubbele bovenhuis (ca. 128m²) aan. Het object is gesitueerd op…

Minervaplein 5-5A
In het bekende Amsterdam-Zuid, gelegen aan het chique Minervaplein en op loopafstand van de Beethovenstraat, het Hilton Hotel, de Cornelis Schuytstraat met zijn prachtige winkels en de ZuidAs, bieden wij dit fraai gerenoveerde dubbele bovenhuis (ca. 128m²) aan. Het object is gesitueerd op de twee bovenste etages (5e en 6e etage) van het statige gebouw aan het Minervaplein dat is voorzien van een lift. Het complex betreft een rijksmonument, verkeert in uitstekende staat en het appartement beschikt tot slot nog tot een riante berging (ca. 31m²) in de kelder van het complex.

De gehele woning is in augustus 2018 gerenoveerd en verkeert in uitstekende staat.

Indeling:

Begane grond:

U betreedt het complex via de stijlvolle entree met lift, trappenhuis en de ruime bergingen in de onderbouw.

5e verdieping:

Bij binnenkomst in de woning komt men in de ruime hal die uitkomt in de zeer lichte woonkamer met haar grote raampartijen en daardoor een zeer lichte woning met fraai uitzicht over de binnentuinen en het Hilton Hotel. Hier zijn ook de eetkamer, keuken en woonkamer gesitueerd. De keuken is voorzien van alle gemakken en is voorzien van inbouwapparatuur van Siemens met onder andere een inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven en koelkast met vriezer. De eerste badkamer, die zich eveneens op deze verdieping bevindt, is voorzien van een ruim ligbad en inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet. Vanuit de hal zijn ook het tweede (gasten)toilet en het aparte washok te bereiken. Daarnaast bevindt de master bedroom zich op deze vijfde verdieping. De gehele woning is voorzien van een schitterende massief eikenhouten vloer.

6e verdieping:

Via een interne trap bereikt men de zesde en tevens bovenste verdieping van het gebouw. Hier bevinden zich de twee overige slaapkamers, waarbij een ervan een aparte badkamer heeft die is voorzien van douche, wastafel en toilet. Centraal op de overloop is er toegang tot het balkon met fraai uitzicht op het fameuze Hilton Hotel.

Locatie & Bereikbaarheid:
In de nabije omgeving van het Minervaplein treft u een breed aanbod winkels, boetieks en supermarkten. Aan horeca ook geen gebrek in Amsterdam Zuid: diverse charmante restaurants, terrassen, koffiebarretjes en cafés sieren de buurt. Denk hierbij aan de nabij gelegen Cornelis Schuytstraat, de Beethovenstraat en de Stadionweg. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de op loopafstand gelegen Marqt of Albert Heijn. Op vrijdag is er een versmarkt op het Minervaplein. Groot Gelderplein met een keur winkels en horeca is thans gemakkelijk te bereiken. In de nabije omgeving bevindt zich een diversiteit aan uitstekende basis - en middelbare scholen (Internationale school, De Eerste Openluchtschool, Hervormd Lyceum Zuid, en het Montessori). Voor sport en recreatie kunt u terecht in het Amstelpark, het Vondelpark of het Beatrixpark.

De bereikbaarheid is uitstekend: Station-Zuid/WTC met bussen, trams, treinen en metro’s in alle richtingen is op loopafstand van het appartement gelegen. Diverse bus- en tramhaltes treft u op loopafstand. Naast deze mogelijkheden voor het openbaar vervoer is het appartement ook uitstekend te bereikbaar met de auto, via ring A10 afslag Zuid en afslag RAI (S108 en S109). In de straat is ruimschoots parkeermogelijkheid. Het is mogelijk twee vergunningen te verkrijgen, zonder wachttijd. Met de fiets bereikt u zowel het centrum als de andere stadsdelen binnen enkele minuten.

Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte 128 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Heerlijk balkon van 7m²
- Externe berging van ruim 31 m²
- Rijksmonument
- Individuele CV Combi-ketel uit 2018
- Professioneel beheerde VvE
- Servicekosten van € 310,02 per maand
- Volledig voorzien van dubbelglas
- Erfpachtscanon afgekocht tot 16 januari 2052, aanvraag overstap erfpacht gedaan conform spijtoptantregeling
- Oplevering/aanvaarding: in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens