Amsterdam

Amsterdam – Murillostraat 8H

Murillostraat 8H

€ 1.100.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
120 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Murillostraat 8-HS, 1077 NE te Amsterdam Uniek extra breed benedenhuis (ca. 120m²) in één van de populairste buurten van Amsterdam Oud-Zuid. De woning is gelegen op de begane grond en heeft een eigen entree, vier slaapkamers en een zeer riante tuin (ca. 114m²). Kortom: Een…

Murillostraat 8-HS, 1077 NE te Amsterdam

Uniek extra breed benedenhuis (ca. 120m²) in één van de populairste buurten van Amsterdam Oud-Zuid. De woning is gelegen op de begane grond en heeft een eigen entree, vier slaapkamers en een zeer riante tuin (ca. 114m²).

Kortom: Een heerlijk gezinshuis op een toplocatie!

Bereikbaarheid:
De woning ligt midden in het mooie, rustige Oud-Zuid niet ver gelegen van de Beethovenstraat. Hier vindt u tal van gerenommeerde kledingzaken, diverse delicatessen, supermarkten en restaurants. Op vrijdag is er altijd een lokale ‘food’-markt op het Minervaplein. Ook het Beatrixpark, Vondelpark, Museumplein en de Pijp liggen allemaal op loopafstand. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse openbaar vervoersvoorzieningen (o.a. station-Zuid WTC) en diverse uitvalswegen. Binnen enkele minuten bent u met de auto op de A10.

Tevens op loop-/fietsafstand vindt u diverse restaurants en cafés, maar ook diverse stadsparken. In het Vondelpark en het Beatrixpark kunt u terecht voor sport en recreatie. Dichtbij gelegen voetbalvereniging Swift met Padel velden en aangrenzend een skatepark. Naast al deze voorzieningen zijn er ook nog nationale en internationale basis- en middelbare scholen in de buurt. Zoals ISA in Amstelveen en AICS in Zuidas. De British School of Amsterdam bevindt zich zelfs om de hoek!

Indeling:
Begane grond:
Binnenkomst middels eigen entree en tochtportaal. De hal biedt toegang tot de woonkamer en één van de slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning. Tevens beschikt de hal over een separaat toilet met fontein en twee inbouwkasten waarbij in één van de kasten zich de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en droger bevinden.

Aan de voorzijde van de woning treft u de heerlijk ruime woonkamer, voorzien van een open woonkeuken en een sfeervolle schouw. De keuken beschikt over een 5-pits gasfornuis, koelkast, vaatwasmachine, combimagnetron en een oven. Tevens biedt de hal in de woonkamer toegang tot de overige drie slaapkamers. De goed bemeten badkamer, ook te bereiken vanuit de hal in de woonkamer, is voorzien van een wastafel met meubel, een ligbad, inloopdouche en toilet. Alle vier de slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning gesitueerd. De ruime en lichte master bedroom beschikt over grote openslaande deuren die toegang bieden tot de riante achtertuin. De overige slaapkamers zijn goed bemeten en bieden ook toegang tot de achtertuin. Eventueel zou er van de twee middelste slaapkamers één grote slaapkamer gecreëerd kunnen worden.

Murillostraat:
Bartholome Esteban Murillo (1618-1682), Spaanse Barokschilder. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 120m² (NEN2580-rapport aanwezig)
- Familiehuis
- Eigen entree
- Unieke, ruime zonnige tuin
- Recht van erfpacht. AB 1994. Huidige tijdvak afgekocht tot en met 30-09-2055.
- Actieve VvE, Professioneel beheerd.
- Maandelijkse servicekosten: € 346,16 (inclusief voorschot stookkosten a € 146,-)
- Energielabel D
- Parkeren via vergunningstelsel (2 parkeervergunningen beschikbaar) Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens