Amsterdam

Amsterdam – Nieuwe Looiersstraat 60-1

Nieuwe Looiersstraat 60-1

€ 375.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
38 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Prachtig gerenoveerd 2-kamer appartement van ca.38 m². De woning beschikt over een ruime slaapkamer met badkamer en-suite, een gezellige open keuken en een Frans balkon. Het is heerlijk wonen in de rustige maar populaire Nieuwe Looiersstraat, midden in het centrum van Amsterdam. Locatie/Bereikbaarheid: De Nieuwe…

Prachtig gerenoveerd 2-kamer appartement van ca.38 m². De woning beschikt over een ruime slaapkamer met badkamer en-suite, een gezellige open keuken en een Frans balkon. Het is heerlijk wonen in de rustige maar populaire Nieuwe Looiersstraat, midden in het centrum van Amsterdam.

Locatie/Bereikbaarheid:
De Nieuwe Looiersstraat is gelegen in een rustige straat, maar wel midden in het centrum van Amsterdam, aan de rand van de mooie grachtengordel. Op loopafstand van de bekende straten als Reguliersgracht, Vijzelgracht, de Prinsengracht, Utrechtsestraat en tot slot de nabij gelegen buurt De Pijp. Omringd met diverse winkels en horecagelegenheden wat deze locatie zeer gewild maakt. Openbaarvervoersmogelijkheden, met onder meer de nieuwe Noord-Zuidlijn verbinding, zijn praktisch voor de deur.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar via de gemeenschappelijke trap.

Eerste verdieping:
Entree. Hal met toegang tot alle vertrekken. Vanuit de hal heeft u toegang tot het separate toilet met fontein. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de slaapkamer met drie grote ramen en voldoende kastruimte. Bijzonder detail zijn de glas in lood bovenlichten. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel. Aan de achterzijde treft u de goed ingedeelde woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar een Frans balkon. De open keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koelkast met vriezer en een 4-pits gasfornuis. In de keuken bevindt zich ook combi van een wasmachine en droger. Tot slot ligt in de gehele woning een fraaie houtenvloer.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 38m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Efficiënte indeling en 7 jaar geleden gerenoveerd
- Gelegen op eigen grond
- Frans balkon
- Maandelijkse servicekosten €110,67
- Kleine en gezonde VvE van 3 leden
- Parkeren middels vergunningsstelsel. Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens