Amsterdam

Amsterdam – Nieuwpoortstraat 86C17

Nieuwpoortstraat 86C17

€ 1.295,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
49 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

***BESCHIKBAAR PER 1 november 2020*** Nieuwpoortstraat 86 C17, 1055RZ Amsterdam. Luxe 2-kamer appartement gelegen aan de straat parallel lopend aan de Haarlemmerweg (S103) en op steenworp afstand van de Westergas-fabriek en het Westerpark. NS Station Sloterdijk en NS Station Amsterdam Centraal bevinden zich op een…

***BESCHIKBAAR PER 1 november 2020***

Nieuwpoortstraat 86 C17, 1055RZ Amsterdam.

Luxe 2-kamer appartement gelegen aan de straat parallel lopend aan de Haarlemmerweg (S103) en op steenworp afstand van de Westergas-fabriek en het Westerpark. NS Station Sloterdijk en NS Station Amsterdam Centraal bevinden zich op een aantal minuten fietsen. Met de auto bent u binnen no-time de stad uit via de S103 en de Ringweg A10. Het complex beschikt over een lift en er is een eigen parkeerplaats te huur in de ondergelegen garage. Er is een gezamenlijke binnentuin (ontworpen door de studio van Piet Boon) met onder andere een sporttoestel.

Indeling:
Derde verdieping:
Terras aan de entreezijde; woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en beschikt over een stoer betonnen aanrechtblad. Via de hal heeft u toegang tot het toilet met fontein, wasmachinekast en riante slaapkamer aan de achterzijde. Vanuit deze ruime slaapkamer heeft u toegang tot de luxe badkamer voorzien van inloop rainshower, wastafel en designradiator. Het gehele appartement beschikt over een prachtige gietvloer en is volledig voorzien van vloerverwarming.
Omdat het appartement gelegen is in een complex wat onlangs is getransformeerd van kantoorruimte naar appartementencomplex is het bijzonder goed geïsoleerd wat zal zorgen voor erg lage maandlasten. In de garage van het complex is er tevens de mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats (€75,- per maand). Belangrijk om te weten is dat u geen parkeervergunning kunt aanvragen op de straat.

Bijzonderheden:

– Tweekamerappartement van ca. 49m2.
– Dubbele beglazing – volledig geïsoleerd.
– Hoogwaardige afwerking, ontwerp van entree’s en gemeenschappelijke binnentuin door Piet Boon.
– Riante gemeenschappelijke binnentuin met fitnesstoestel.
– Wordt gestoffeerd verhuurd.
– Exclusief Gas/Water/Elektra/TV/. Internet.
– Inclusief servicekosten.
– Borg 2 maanden kale huur.
– Beschikbaar vanaf 1 november 2020

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageren

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens