Amsterdam

Amsterdam – Nieuwpoortstraat 94C8

Nieuwpoortstraat 94C8

€ 1.450,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
49 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

***PER DIRECT BESCHIKBAAR*** Nieuwpoortstraat 94 C8, 1055RZ Amsterdam. Luxe tweekamerappartement gelegen aan de straat parallel lopend aan de Haarlemmerweg (S103) en op steenworp afstand van de Westergas-fabriek en het Westerpark. NS Station Sloterdijk en NS Station Amsterdam Centraal bevinden zich op een aantal minuten fietsen….

***PER DIRECT BESCHIKBAAR***

Nieuwpoortstraat 94 C8, 1055RZ Amsterdam.

Luxe tweekamerappartement gelegen aan de straat parallel lopend aan de Haarlemmerweg (S103) en op steenworp afstand van de Westergas-fabriek en het Westerpark. NS Station Sloterdijk en NS Station Amsterdam Centraal bevinden zich op een aantal minuten fietsen. Met de auto bent u binnen no-time de stad uit via de S103 en de Ringweg A10. Het complex beschikt over een lift en er is een eigen parkeerplaats te huur in de ondergelegen garage. Er is een gezamenlijke binnentuin (ontworpen door de studio van Piet Boon) met onder andere een sporttoestel.

Indeling:
Tweede verdieping:
Woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en beschikt over een stoer betonnen aanrechtblad. Separaat toilet. In de hal bevinden zich een toilet met fontein, wasmachinekast en de riante slaapkamer aan de voorzijde. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de luxe badkamer voorzien van inloop regendouche, wastafel en designradiator.

Omdat het appartement gelegen is in een complex wat onlangs is getransformeerd van kantoorruimte naar appartementencomplex is het bijzonder goed geïsoleerd wat zal zorgen voor erg lage maandlasten. Belangrijk om te weten is dat u geen parkeervergunning kunt aanvragen op de straat.

Bijzonderheden:

- Tweekamerappartement van ca. 49m²
- Gelegen in een volledig nieuw opgeleverd complex (2017)
- Dubbele beglazing - volledig geïsoleerd
- Hoogwaardige afwerking, ontwerp van entrees en gemeenschappelijke binnentuin door Piet Boon
- Riante gemeenschappelijke binnentuin met fitnesstoestel
- Exclusief Gas/Water/Elektra/TV/Internet
- Inclusief servicekosten
- Borg 2 maanden kale huur
- Per direct beschikbaar
- Wordt gestoffeerd opgeleverd

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens