Amsterdam

Amsterdam – Nieuwpoortstraat 94D1

Nieuwpoortstraat 94D1

€ 600.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
81 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Nieuwpoortstraat 94 D1, 1055 RZ Amsterdam. Op een toplocatie aan het Westerpark in Amsterdam West bieden bij dit heerlijk lichte dubbele bovenhuis met twee slaapkamers en terras op het zuiden aan. Het appartement (ca. 81m²) maakt onderdeel uit van een in 2017 vernieuwbouwd complex voorzien…

Nieuwpoortstraat 94 D1, 1055 RZ Amsterdam.
Op een toplocatie aan het Westerpark in Amsterdam West bieden bij dit heerlijk lichte dubbele bovenhuis met twee slaapkamers en terras op het zuiden aan. Het appartement (ca. 81m²) maakt onderdeel uit van een in 2017 vernieuwbouwd complex voorzien van lift en gemeenschappelijke binnentuin. In de parkeergarage is er ook de mogelijkheid om een parkeerplaats bij te kopen!

Locatie/bereikbaarheid:
De Nieuwpoort is goed bereikbaar. Het ligt vlak achter de Haarlemmerweg (S103), waardoor je snel op de A10 en andere uitvalswegen bent. Schiphol is een krap kwartiertje rijden. Met 35 minuten ben je op het strand van Bloemendaal. Station Sloterdijk is ongeveer 5 minuten op de fiets, het Centraal Station 10 minuten.
Wandel een rondje of pak de fiets en verken je nieuwe woonomgeving. In het Erasmuspark kun je relaxen met een picknick, voetballen, bootcamps of een rondje hardlopen. Aan de Bos en Lommerweg vind je een uitgebreid winkelaanbod. Op het Bos en Lommerplein is er markt, maar voor liefhebbers van de Jordaan hebben we ook goed nieuws: even op de fiets en je bent er! Op zaterdag naar de markt op de Lindengracht en de winkeltjes van de Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk is ook heel goed te doen.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke hoofdentree van het complex kom je uit in de gemeenschappelijke hal die toegang biedt naar de lift of de trap.

Vierde verdieping
U komt de woning binnen in de eetkamer aan de voorzijde met open keuken. Deze keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en is afgewerkt met een fraai betonblad. Naast de keuken is het toilet gelegen dat is voorzien van een fonteintje. Aan de achterzijde is de zitkamer gesitueerd met fraai vrij uitzicht over Amsterdam. Via de trap is er toegang tot de vijfde verdieping. Onder de trap is nog bijzonder veel bergruimte gecreëerd. De vierde verdieping is afgewerkt met een prachtige gietvloer met vloerverwarming.

Vijfde verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Zowel aan de voor-, als achterzijde een ruime slaapkamer. De slaapkamer aan de achterzijde heeft middels een schuifdeur toegang tot het heerlijke terras van ca. 9 m², vol op het zuiden! De badkamer is bereikbaar vanaf de overloop en beschikt over een inloopdouche, wastafel en toilet. Naast de badkamer is een praktische kast met de aansluiting voor de wasmachine. De gehele vijfde verdieping is voorzien van een fraaie houten parketvloer.

Nieuwpoortstraat:
De plaats in België waar prins Maurits in 1600 de Spanjaarden versloeg.
(bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Dubbel bovenhuis van ca. 81 m2
- Heerlijk terras van ca. 9m² op het zuiden
- Gemeenschappelijke daktuin met fitnesstoestellen
- High end afwerking
- Gevel, algemene ruimtes en daktuin ontworpen door Piet Boon
- Complex is voorzien van twee liften
- Parkeerplaats separaat te koop voor €25.000,- k.k.
- Er is géén mogelijkheid tot het verkrijgen van een parkeervergunning op straat
- VvE heeft 150 leden en wordt professioneel beheerd door NeWoMij VvE beheer
- Servicekosten bedragen €142,75 (woning) + €23,95 (parkeerplaats)
- Gelegen op erfpachtgrond (AB 2000)
- Erfpacht afgekocht tot 2060, aanvraag overstap eeuwigdurende erfpacht gedaan
- Gerealiseerd door Kondor Wessels B.V.
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens