Amsterdam

Amsterdam – Oostenburgervoorstraat 228

Oostenburgervoorstraat 228

€ 675.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
82 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Oostenburgervoorstraat 228 met mogelijkheid tot kopen van een parkeerplaats. Een licht en sfeervol 2 slaapkamer appartement op de Oostenburgervoorstraat met prachtig uitzicht. Dit appartement maakt deel uit van ‘’Pakhuis Oostenburg’’ een voormalig VOC pakhuis uit 1720 dat in 1998 gerenoveerd is tot een prachtig appartementencomplex….

Oostenburgervoorstraat 228 met mogelijkheid tot kopen van een parkeerplaats.

Een licht en sfeervol 2 slaapkamer appartement op de Oostenburgervoorstraat met prachtig uitzicht. Dit appartement maakt deel uit van ‘’Pakhuis Oostenburg’’ een voormalig VOC pakhuis uit 1720 dat in 1998 gerenoveerd is tot een prachtig appartementencomplex. Als bewoner is het mogelijk gebruik te maken van een gemeenschappelijke tuin en een aanlegsteiger toegankelijk voor bewoners vanwaar u zo de grachten op kan varen. Op de begane grond is het pand voorzien van een prachtig atrium met glazen dak en een aparte ruimte die kan worden gebruikt voor bijeenkomsten. In de kelder is een gemeenschappelijke fietsenkelder waar uw fiets kan worden gestald.

Omgeving en bereikbaarheid:
Het appartement ligt op een prachtige locatie. Het Scheepvaartmuseum, Kadijksplein, Artis en Hortus Botanicus liggen op loopafstand. Voor het Oosterpark en de Dam hoeft u slechts 5 minuten te fietsen. Het marineterrein is de afgelopen jaren omgetoverd tot een plek met veel horecagelegenheden.
Nabijgelegen restaurants en bars zijn onder andere het populaire cafe Brouwerij ’t IJ, het restaurant de Scheepskameel, de Plantage, en de Biertuin met een heerlijk terras. Voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u in de omgeving terecht, van de grote Albert Heijn tot de vele delicatessenzaakjes op de Czaar Peterstraat. Deze gezellige straat is op loopafstand en heeft talloze boetiekjes en koffietentjes. De locatie is zeer goed bereikbaar. Het centraal station en verschillende tram- en bushaltes liggen op steenworp afstand. Met de auto bent u via de Piet Heintunnel zo op de Ring A-10.
Goede kinderopvang en basisscholen zijn ook op loopafstand.

Indeling:
Via de entree komt u het pand binnen. De woning is gelegen op de tweede verdieping en is zowel met de lift als het trappenhuis te bereiken. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken en een seperaat toilet. Aan de voorzijde liggen de twee goed bemeten slaapkamers. Via de hal komt u in de ruime woonkamer met grote raampartijen, diepe vensterbanken met een frans balkon, waar een gezellig zitje is gecreëerd. Hierdoor kunt u heerlijk genieten van het prachtige uitzicht op een rustig park. De badkamer beschikt over een ligbad met douche en wastafel. De open keuken grenst aan de woonkamer en beschikt over veel opbergruimte en over de benodigde apparatuur zoals een gasfornuis en oven, afzuigkap, vaatwasser en losstaande ijskast.

Bijzonderheden:

- Appartementsrecht van ca. 82 m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- Separaat parkeerplaats te koop € 50.000,-
- Lift aanwezig.
- Eigen grond.
- Ligging aan Oostenburgerdwarsvaart met steiger en de mogelijkheid bootje aan te leggen.
- Vaarwater met directe toegang tot de Amsterdamse grachten en het IJ.
- Historisch VOC gebouw.
- Gemeenschappelijke tuin op het zuiden direct grenzend aan het Oostenburgerpark.
- Twee slaapkamers.
- Door de dikke pakhuismuren en het dubbel glas is het appartement goed geïsoleerd t.a.v. geluid en energie.
- Gemeenschappelijke fietsenkelder.
- Gedeelde berging.
- Gezonde en actieve VVE, professioneel beheerd.
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 148,00 voor de woning en € 9,00 voor de parkeerplaats.
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens